Εννέα παιχνίδια του N64 θα προστεθούν σύντομα στον κατάλογο του Nintendo Switch Online

by Aggeliki Tsoukana

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά εννέα θρυλικά παιχνίδια του Nintendo 64, θα προστεθούν το επόμενο διάστημα στη συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online. Ο λόγος για τα Pilotwings 64, Mario Party, Mario Party 2, Mario Party 3, Pokémon Stadium, Pokémon Stadium 2, 1080 Snowboarding, Excitebike 64 και GoldenEye 007 – που σου γράψαμε σε άλλο θέμα. Το Pilotwings και τα δύο πρώτα Mario Party, αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα πριν το τέλος της χρονιάς και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν εντός του 2023, με εξαίρεση το GoldenEye 007, που αναφέρεται απλά ως προσεχώς.

 

 

Το μόνο κακό για σένα που είσαι λάτρης των Pokémon, είναι ότι τα δύο Pokémon Stadium, δε θα σου επιτρέπουν να προσθέσεις τα δικά σου Pokémon, από τα παιχνίδια του Gameboy (τα Pokémon Red, Blue, Green και Yellow) όπως επέτρεπαν οι ορίτζιναλ τίτλοι, οπότε για την ώρα είναι ασαφές με ποιο τρόπο θα λειτουργεί το port στο Switch, και κάποιοι εικάζουν πως η Nintendo μπορεί να τα συνδέσει με πιο σύγχρονα παιχνίδια του franchise ή ακόμα και με το Pokémon Let’s Go.

Εσύ ποιους άλλους τίτλους του Ν64 θέλεις να προσθέσει η Ιαπωνική εταιρεία στον κατάλογο του Switch;

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη