Έτσι θα ήταν το God of War Ragnarök αν κυκλοφορούσε στο PS1

by Aggeliki Tsoukana

Τη στιγμή που το God of War Ragnarök σπάει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, – μέχρι αυτή τη στιγμή ο πολυαναμενόμενος τίτλος έχει ξεπεράσει τα 5,1 εκατομμύρια αντίτυπα πραγματοποιώντας ρεκόρ πωλήσεων όχι μόνο για το franchise στο λανσάρισμά του, αλλά και ανάμεσα σε όλες τις first party κυκλοφορίες για κονσόλες της Sony-, κάποιοι αναρωτήθηκαν πως θα μπορούσε να δείχνει ο τίτλος, αν αντί για το PlayStation 5 είχε κυκλοφορήσει στο PS One.

Συγκεκριμένα ο γνωστός YouTuber Jackarte έφτιαξε δύο βίντεο, ένα από το trailer και ένα από τη μάχη Kratos και Odin, ονομάζοντάς τα Demakes αντί για Remakes, ξυπνώντας για άλλη μία φορά νοσταλγικές μνήμες από την ιστορική κονσόλα της Sony. Για την ιστορία, ο Jackarte έχει παρουσιάσει στο παρελθόν και αντίστοιχα demakes για τίτλους όπως το Silent Hill Townfall, το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το The Witcher 3 και το Resident Evil Village.

 

 

 

Εσένα πως σου φαίνεται το God of War Ragnarök στο PS1. Δεν είναι υπέροχα ρετρό;

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη