Το Wolverine V2 Pro είναι το πρώτο επαγγελματικό χειριστήριο της Razer για PS5

by Aggeliki Tsoukana

To πρώτο της επίσημο Pro controller για το PlayStation 5 ανακοίνωσε η Razer. To Wolverine V2 Pro, έχει ασπρόμαυρο σχεδιασμό, χρησιμοποιεί premium εξαρτήματα και διαθέτει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του, είναι η χρήση μηχανικών διακοπτών (Mecha-tactile) στα βασικά κουμπιά και microswitches στο D-Pad, η offset τοποθέτηση των αναλογικών μοχλών και υποστήριξη για ασύρματη σύνδεση με χρήση της τεχνολογίας HyperSpeed ​​Wireless της Razer.

 

 

Αντί για τα Adaptive Trigger του DualSense, το V2 Pro έχει HyperTriggers όπως τα αποκαλεί η Razer. Πρόκειται για σκανδάλες που υποστηρίζουν δύο διαφορετικά mode λειτουργίας, με τη χρήση ενός διακόπτη. Αλλάζοντας το κλείδωμα μειώνεται η διαδρομή της σκανδάλης, για σένα που παίζεις First-Person Shooters. Επίσης, εκτός από το R1/R2 και L1/L2, το Wolverine V2 Pro διαθέτει δύο επιπλέον φτερά και τέσσερις ακόμα σκανδάλες στην πλάτη του χειριστηρίου, με δυνατότητα προγραμματισμού.

Επιπλέον μέσα στο κουτί, θα βρεις και ένα ζευγάρι εναλλακτικά, μαγνητικά caps για τους αναλογικούς μοχλούς, με διαφορετικό μήκος και προφίλ, ένα πιο κοντό με κυρτό καπάκι για πιο γρήγορη κίνηση και ένα πιο ψηλό με επίπεδο καπάκι για ακρίβεια στην κίνηση. Εξυπακούεται, πως από το controller δεν λείπει και ο Chroma RGB φωτισμός, ενώ μπορείς εύκολα να παραμετροποιήσεις όλες τις λειτουργίες μέσα από τη mobile εφαρμογή Controller App της Razer, για Android και iOS.

Το Razer Wolverine V2 Pro είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και εκτός από το PlayStation 5 είναι συμβατό και με υπολογιστές.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη