Έτσι θα περάσεις τα πιο “high-tech” Κούλουμα!

by Zikou Stella

Είσαι έτοιμος για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας; Η διασκέδαση και η περιπέτεια σε περιμένουν, οπότε εξοπλίσου με όρεξη και κέφι, πάρε τα πράγματά σου και ξεκίνα. Πριν κλείσεις όμως την πόρτα πίσω σου, τσέκαρε ότι έχεις πάρει μαζί σου όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό. Στη λίστα που ακολουθεί μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι ώστε τίποτα να μη χαλάσει το κέφι σου!

 

Ηλεκτρικό ποδήλατο για βόλτες με… θέα τον χαρταετό

Είτε θέλεις να απολαμβάνεις βόλτες στην πόλη, είτε να δοκιμάσεις τις δεξιότητές σου σε ανώμαλο δρόμο, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Τα αναδιπλούμενα μοντέλα είναι ιδανικά για σένα που θέλεις ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για να το παίρνεις μαζί σου παντού, χωρίς να θυσιάσεις την άνεση, το στιλ και την κομψότητα. Θα απολαμβάνεις τις βόλτες στην εξοχή, στην πόλη, χωρίς να κουράζεσαι.

 

Action cam για να καταγράψεις κάθε περιπέτεια

Μπορεί να έχεις κάποια τυπική βιντεοκάμερα με την οποία τραβάς τα γενέθλια και τις σχολικές γιορτές των παιδιών, αλλά είσαι λίγο περιπετειώδης τύπος, τότε μάλλον χρειάζεσαι μια action cam. Αλλιώς, πώς θα καταγράψεις την παρέα που προσπαθεί να πετάξει τον χαρταετό, ή μια εκπληκτική βόλτα με το ποδήλατο;

 

 

Φωτογραφική μηχανή για δημιουργικά Κούλουμα

Αν το βίντεο δε σε «συγκινεί», αλλά λατρεύεις τη φωτογραφία και θέλεις να μπορείς να την έχεις μαζί σου παντού, υπάρχουν μηχανές compact που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και απαίτηση. Θα συναντήσεις, από οικονομικές αδιάβροχες μηχανές, μέχρι high-end μοντέλα. Προσφέρουν υψηλότερη ανάλυση και σου επιτρέπουν να τραβήξεις ακόμα και βίντεο Full HD.

 

Κάτι χρήσιμο για τον καρπό σου

Τα Activity trackers και τα smartwatches προσφέρουν πολλές ευκολίες. Μπορούν να σε ειδοποιούν για εισερχόμενες ή αναπάντητες κλήσεις οπότε μπορείς να έχεις το τηλέφωνό σου μέσα στο σακίδιό σου ή στην τσάντα σου για να προστατεύεται. Θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις για εισερχόμενα e-mail, αλλά και ειδοποιήσεις από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ένα smartband μπορεί να μετρήσει τα βήματα που έκανες, την απόσταση που διένυσες και τις θερμίδες που κατανάλωσες σε έναν περίπατο. Μπορείς, επίσης, να το αξιοποιήσεις και για τον έλεγχο της μουσικής που αναπαράγεται από ένα tablet ή smartphone. Έτσι, δεν χρειάζεται να πλησιάσεις τη συσκευή σου για να παίξεις το επόμενο ή το προηγούμενο τραγούδι ανάλογα με τα κέφια της παρέας.

Κι αν θέλεις να εξερευνήσεις νέες περιοχές ή και να κάνεις πεζοπορία, θα χρειαστείς ένα smartwatch που θα σου παρέχει ακριβές GPS για να βρίσκεις εύκολα τον δρόμο σου, αλλά και υψηλή αυτονομία για να μην ξεμένεις από μπαταρία.

 

Ηχεία Bluetooth για να απογειώσεις το κέφι

Μπορεί να πήρες το smartphone ή το tablet με όλα τα αγαπημένα τραγούδια της παρέας, αλλά σίγουρα θα χρειαστείς περισσότερη ένταση. Η καλύτερη λύση είναι τα ηχεία Bluetooth.

Είναι πολύ ελαφριά και έχουν μικρό μέγεθος ώστε να μπορείς εύκολα να τα πάρεις μαζί σου τόσο στο ταξίδι, όσο και στη μαγευτική παραλία που ανακάλυψες. Το εύρος τιμών είναι μεγάλο και ξεκινά από πολύ χαμηλά με μοντέλα που θα σου επιτρέψουν να φτιάξεις ατμόσφαιρα για δύο και φτάνει αρκετά ψηλά με μοντέλα για ένα καλό beach party. Η σύνδεσή τους με το κινητό ή το tablet γίνεται μέσω Bluetooth οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για καλώδια.

Διαθέτουν μεγάλη αυτονομία. Η μπαταρία τους φτάνει ακόμα και τις 6 ώρες χρήσης με μία φόρτιση. Οπότε, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη μουσική σου!

 

Ακουστικά για σόλο ακρόαση

Για τις ώρες που θα θέλεις να είσαι «σόλο», θα χρειαστείς ένα σετ ποιοτικών ακουστικών. Πέρα από τον ποιοτικό ήχο που μπορεί να προσφέρει ένα σύγχρονο headset, οι περισσότερες προτάσεις διαθέτουν τεχνολογίες που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το lifestyle σου.

Θα βρεις ακουστικά κεφαλής με ενσωματωμένο βοηθό φωνής για να απαντάς σε μηνύματα και κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσεις το smartphone σου. Πολλές προτάσεις έρχονται με καινοτόμες τεχνολογίες ακύρωσης θορύβου για να απολαμβάνεις απερίσπαστος τη μουσική σου.

Smart tag για να μην χάνεις τίποτα

smart tags είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να παρακολουθείς που βρίσκονται τα πράγματα σου. Σύνδεσέ το είτε στα κλειδιά σου, είτε τοποθέτησέ το στο σακίδιο ή την τσάντα σου και μέσω μιας εύχρηστης εφαρμογής για το κινητό σου, μπορείς να παρακολουθείς τις ηλεκτρονικές συσκευές σου, πολύτιμα αντικείμενα ή και ακόμα να παρακολουθείς τους φίλους και την οικογένειά σου.

Ένα smart tag είναι εξίσου χρήσιμο και για το αγαπημένο σου κατοικίδιο. Θα σου χρειαστεί τώρα που θα το πάρεις μαζί σου στην εξοχή, για να διασκεδάσει κι αυτό με την ψυχή του, όσο εσύ απολαμβάνεις το γεύμα σου ή «παλεύεις» για να πάει πιο ψηλά ο αετός!

 

Λύσεις για φορητό gaming

Το φορητό gaming είναι σταθερή αξία για όλους, ακόμα και για εκείνους που δεν δηλώνουν «φανατικοί gamers». Μπορεί, λοιπόν, να αρέσει να απολαμβάνεις παιχνίδια στο smartphone σου, όσο ταξιδεύεις με τα μέσα, ή όσο περιμένεις να περάσει λίγο η ώρα για να βγεις το βράδυ με την παρέα σου. Ανακάλυψε τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ Mobile gaming για να απολαμβάνεις στο έπακρο τα αγαπημένα σου παιχνίδια στο smartphone, στην εκδρομή, στο κάμπινγκ, παντού!

Για τους πιο «παραδοσιακούς», υπάρχει και το Nintendo Switch. Πέρα από το κλασικό handled mode, το Nintendo Switch σου δίνει ακόμη περισσότερους τρόπους διασκέδασης με τα Joy-Con. Βάλε το στο κέντρο και διασκέδασε με την παρέα σου.

 

Φορητή ψησταριά για λουκούλλεια γεύματα όλο το τριήμερο

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δούμε και ένα πολύ ξεχωριστό gadget που όχι μόνο μπορεί να διασκεδάσει εσένα και την παρέα σου, αλλά θα σας χορτάσει κιόλας. Γιατί, με μια φορητή ψησταριά και καλή παρέα, το ψήσιμο στην εξοχή είναι διασκέδαση. Διαθέτουν compact σχεδιασμό για να χωράνε άνετα παντού, ακόμα και στο πιο μικρό πορτμπαγκάζ.

Μπορείς να δεις ακόμη