FIFA 21: Ποδόσφαιρο στα ψηφιακά γήπεδα των PS5, Xbox Series X/S

by K-Admin 1

 

Το FIFA 21 δεν θα μπορούσε να λείπει από τις κονσόλες νέας γενιάς: PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Οι κορυφαίες ομάδες και οι πιο δημοφιλείς διοργανώσεις παγκοσμίως σε περιμένουν στη λεωφόρο της ποδοσφαιρικής δόξας. Για μία ακόμα χρονιά θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, κυνηγώντας τρόπαια όπως το Champions League και το Europa League.

 

Βελτιωμένα textures

Οι εκδόσεις του FIFA 21 για τα συστήματα νέας γενιάς, έρχονται με αρκετές προσθήκες και βελτιώσεις, που εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Τα γραφικά είναι ακόμα πιο λεπτομερή και έχουν εμπλουτιστεί με textures που κάνουν το παιχνίδι να μοιάζει ακόμα πιο ρεαλιστικό. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στα χαρακτηριστικά του σώματος και του προσώπου των παικτών, οι οποίοι μοιάζουν ακόμα περισσότερο με τους πραγματικούς. Όλα αυτά σε ανάλυση 4Κ και ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, δίχως να γίνεται η οποιαδήποτε έκπτωση στην ποιότητα.

 

 

Ρεαλιστικά animations

Τα animations είναι ακόμα ένα κομμάτι που έχει εστιάσει την προσοχή της η Electronic Arts. Για να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της μπάλας, οι παίκτες θα πρέπει να την ακουμπήσουν αρκετές φορές, κάτι που δεν ίσχυε στο παρελθόν και ως χαρακτηριστικό ανεβάζει το επίπεδο ρεαλισμού. Ακόμα έχουν προστεθεί δευτερεύοντα animations, που παρουσιάζουν όμως κινήσεις που βλέπουμε σε κάθε γήπεδο, όπως παίκτες που δείχνουν το σημείο που θα πασάρουν την μπάλα, άλλους να φτιάχνουν τα μαλλιά τους και αρχηγούς να διορθώνουν τη θέση του περιβραχιόνιου.

 

 

Νέα camera

Η εμπειρία αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη μιας νέας κάμερας. Αυτή ονομάζεται EA Sports Game Cam και σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, η γωνία θέασής της είναι τέτοια που ενισχύει το gameplay, μιας και οι παίκτες βλέπουν μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου σε σχέση με τις υπόλοιπες.

 

Εκμετάλλευση των χαρακτηριστικών του DualSense

Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στην εκμετάλλευση των χαρακτηριστικών του DualSense controller του PS5. Όπως σημειώνεται, όσο προχωράει ο αγώνας και οι παίκτες κουράζονται, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τους παίκτες να πατήσουν τις σκανδάλες για να πραγματοποιήσουν κάποια ενέργεια. Όσο μεγαλύτερη η κούραση ενός ποδοσφαιριστή, τόσο πιο δύσκολο το πάτημα των L2 και R2. Από την άλλη, μέσω του haptic feedback θα έχεις άμεσα την αίσθηση της ακρίβειας ενός σουτ ή μιας πάσας.

 

 

Χρόνοι φόρτωσης

Οι χρόνοι φόρτωσης έχουν επίσης βελτιωθεί και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είσαι έτοιμος για τη σέντρα.

 

Dual Entitlement

Αν έχεις αγοράσει το παιχνίδι σε PlayStation 4 ή Xbox One και θέλεις να μεταφέρεις την εμπειρία σου σε PlayStation 5 ή Xbox Series X, Xbox Series S, μπορείς να το κάνεις δίχως να ξοδέψεις επιπλέον χρήματα. Μέσω του προγράμματος Dual Entitlement η Electronic Arts σου δίνει τη δυνατότητα αν έχεις αγοράσει το FIFA 21 για PlayStation 4 να αναβαθμιστείς δωρεάν στην έκδοση για PlayStation 5 ενώ αν το έχεις αποκτήσει για Xbox One, έχεις το δικαίωμα να αναβαθμιστείς δωρεάν είτε στην έκδοση για Xbox Series X, είτε στην έκδοση για Xbox Series S.

 

 

Μεταφορά προόδου

Όλη η πρόοδός σου στο FIFA 21 Ultimate Team ή το περιεχόμενο που πιθανό να έχεις αποκτήσει, όπως παίκτες, items, coins, FIFA Points, match records και leaderboard placement, θα μπορούν να μεταφερθούν από το PlayStation 4 στο PlayStation 5 και αντίστροφα, όπως επίσης από το Xbox One σε Xbox Series X, Xbox Series S και αντίστροφα. Online Seasons, Co-Op Seasons, Career Mode και Pro Clubs δεν θα μπορούν να μεταφερθούν μιας και είναι “δεμένα” με τις κονσόλες.

 

Γιατί να αγοράσω το FIFA 21

Το FIFA 21 είναι το καλύτερο «ποδοσφαιράκι» που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Με όλες αυτές τις προσθήκες που έχουν πραγματοποιηθεί στις νέες κονσόλες, θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στις εξέδρες ενός πραγματικού γηπέδου και όχι μπροστά από την τηλεόραση. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να κοντραριστείς και με έναν φίλο σου, εμπειρία που προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη