Football Manager 2024

by Manos Kavvalos

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με εκατομμύρια fans, η SEGA κυκλοφορεί το Football Manager 2024, τον βασιλιά του football management simulation για κονσόλες και PC. Η διάσημη σειρά της βρετανικής Sports Interactive, που ξεκίνησε ως Championship Manager το 1992 προτού μετονομαστεί σε Football Manager το 2005, επιστρέφει αναβαθμισμένη και πλουσιότερη, με πρωτοεμφανιζόμενες λειτουργίες. Εδώ θα μάθεις τα πάντα σχετικά με τον καινούργιο τίτλο που κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και PC.

 

 

Καινούργια χαρακτηριστικά για ακόμα περισσότερες δυνατότητες

To Football Manager 2024 προσφέρει πιο χρήσιμες και εξυπνότερες λειτουργίες σε ότι αφορά τη στρατολόγηση ποδοσφαιριστών και το κομμάτι της οικονομίας. Το AI των προπονητών είναι αναβαθμισμένο, με αποτέλεσμα βελτιωμένες ικανότητες λήψης αποφάσεων, με γνώμονα τη φόρμα και τη φήμη του κάθε ποδοσφαιριστή. Σε συνδυασμό με αυτό, το AI των ομάδων θέτει ως προτεραιότητα τους νεότερους παίκτες, αντλώντας ταλέντα από τις ακαδημίες απευθείας στο group της εκάστοτε κύριας ομάδας.

Όσο για το σύστημα των οικονομικών, πλέον προσφέρει πιο ξεκάθαρες πληροφορίες σχετικά με το εισόδημα, αλλά και με τα έξοδα της ομάδας μας. Σε περιπτώσεις που ξοδευτούν υπέρογκα ποσά σε μεταγραφές, θα χρειαστεί να πουλήσουμε παίκτες ή να τροποποιήσουμε τις ρήτρες τους ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα. Οι κανόνες του οικονομικού Fair Play περιλαμβάνουν νέες κυρώσεις που σχετίζονται με το μέγεθος μιας ομάδας, τα ποσά που ξοδεύονται στις μεταγραφές, διαφόρων τύπων πρόστιμα και παρακράτηση εισόδων από τουρνουά.

Εκτός από τα παραπάνω, στο Football Manager 2024 μπορούμε να παρακινήσουμε τους παίκτες μας να αποδώσουν τα μέγιστα με τον καθορισμό μεμονωμένων στόχων που θα τους διατηρήσουν σε εγρήγορση. Οι στόχοι που μπορούμε να ορίσουμε στον καθένα τους έχουν μεγάλο εύρος, περιλαμβάνοντας στατιστικά όπως αριθμό γκολ ή assists, άμυνα και διατήρηση της εστίας μας ανέπαφη και πολλά άλλα. Το ανανεωμένο σύστημα διαλόγων μεταξύ παικτών, προπονητών και ατζέντηδων ανοίγει πολλούς νέους δρόμους αλληλεπίδρασης, αποφέροντας μια πιο ρεαλιστική εμπειρία.

Επίσης, το Football Manager 2024 φέρει τρία ξεχωριστά game modes. Με το Original mode αναλαμβάνουμε μια ομάδα με τους παίκτες και με τον προπονητή που έχει και στον πραγματικό κόσμο αυτήν τη στιγμή. Με το Real World, οι ομάδες των ποδοσφαιριστών εξαρτώνται από την ημερομηνία που ξεκινάμε το Career μας, αντιπροσωπεύοντας αυτές στις οποίες βρίσκονταν και στην πραγματικότητα. Με το Your World ορίζουμε από την αρχή και εξ’ ολοκλήρου τη μοίρα και τις μεταγραφές της ομάδας που θα αναλάβουμε. Η σωρεία νέου περιεχομένου συμπεριλαμβάνει πολλά καινούργια Set Pieces, περισσότερους ρόλους ποδοσφαιριστών που θα ενισχύουν το playstyle μας, βελτιωμένο σύστημα καιρικών φαινομένων και καλύτερο match engine για καλύτερους αγώνες.

 

 

Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για PC

Παρακάτω ακολουθούν οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος του Football Manager 2024 για PC, όπως τις αποκάλυψε η SEGA. Βεβαιώσου ότι το gaming PC σου αντέχει την πρόκληση και ετοιμάσου να γίνεις ο προπονητής που πάντα ονειρευόσουν.

  • CPU: Intel Core 2 ή AMD Athlon 64 X2
  • RAM: 4GB
  • Κάρτα γραφικών: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT, AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650
  • Video RAM: 256MB
  • Pixel shader: 4.0
  • Vertex shader: 4.0
  • OS: Windows 10/11 -64 bit
  • Ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο: 7GB

 

Το Football Manager 2024 θα σε μετατρέψει στον απόλυτο προπονητή ποδοσφαίρου

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη