FreshUp: Ρούχα απαλλαγμένα από τις οσμές, χωρίς πλύσιμο

by Aggeliki Tsoukana

Η νέα εποχή στο φρεσκάρισμα των ρούχων έφτασε!

Η Bosch λανσάρει την επαναστατική συσκευή FreshUp με τεχνολογία Bosch Plasma που είναι ενεργά μικροσωματίδια πλάσματος που διασπούν μόρια οσμών με διαδικασία που βασίζεται σε φυσική αρχή. Με τον ίδιο τρόπο, επιπρόσθετα, εξουδετερώνεται έως το 99,9% των ιών και μικροβίων και φέρνει τα πάνω κάτω! Τώρα μπορείς χωρίς πλύσιμο και χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών και χημικών, σε μηδενικό χρόνο, να φρεσκάρεις τα ρούχα σου και κάθε στεγνή υφασμάτινη επιφάνεια στη στιγμή, εύκολα, γρήγορα, ανέξοδα και οικολογικά.

 

Γνωριμία με τη συσκευή

Είναι η πρώτη, φορητή, αποτελεσματική επαναφορτιζόμενη συσκευή που μπορείς να πάρεις μαζί σου οπουδήποτε. Μικρό όσο μια θήκη γυαλιών, το FreshUp λειτουργεί με τεχνολογία Bosch Plasma. Όταν η συσκευή έρθει σε επαφή με στεγνό ύφασμα, τα μόρια πλάσματος εξαπλώνονται και διασπούν με φυσικό τρόπο τα μόρια των οσμών και εξουδετερώνουν έως το 99,9% των βακτηρίων και ιών. Το FreshUp δεν καλύπτει απλώς τις οσμές, αλλά τις εξαφανίζει με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα ρούχα σας. Παράλληλα, η συσκευή κάνει έξυπνη διαχείριση πλάσματος μετρώντας συνεχώς την αντίσταση του κάθε υφάσματος. Έτσι προσαρμόζει κατάλληλα την ποσότητα του πλάσματος και τον χρόνο χρήσης ώστε να εξαφανίζει τις οσμές χωρίς να ταλαιπωρεί τα υφάσματα.

 

 

Πού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις

 

Στα ρούχα

Το FreshUp είναι ιδανικό για το φρεσκάρισμα των ρούχων που φοράμε καθημερινά. Σε όλους έχει τύχει μέσα σε μια δύσκολη μέρα τα ρούχα μας να μυρίσουν ιδρώτα, ωστόσο μπορεί να βρισκόμαστε μακριά από το σπίτι και να ακολουθούν ακόμα αρκετές υποχρεώσεις εκτός σπιτιού. Με το FreshUp στην τσάντα μας λύνουμε το πρόβλημα αυτόματα και τα ρούχα μας επανέρχονται στην κατάσταση που ήταν όταν τα φορέσαμε το πρωί. Το ίδιο αποτελεσματικά εξαφανίζονται από τα ρούχα μας οι μυρωδιές από το μαγείρεμα, το μπάρμπεκιου και το τσιγάρο.

 

 

Στις ταπετσαρίες των επίπλων και στα λούτρινα

Οι ταπετσαρίες των επίπλων χρειάζονται τακτικό φρεσκάρισμα. Με το FreshUp μπορείς να φρεσκάρεις τόσο τις ταπετσαρίες όσο και τα μαξιλάρια διακόσμησης του καναπέ με λίγες επαναλαμβανόμενες κινήσεις της συσκευής μπρος και πίσω.

Αντίστοιχα, το πλύσιμο και ακόμα περισσότερο το στέγνωμα στα λούτρινα παιχνίδια ή μαξιλάρια φαντάζει μια πρόκληση. Τώρα μπορείς σε λίγα λεπτά να τα φρεσκάρεις εύκολα και γρήγορα με το FreshUp.

 

 

Στα υφάσματα που έρχονται σε επαφή με τα κατοικίδια

Η κουβερτούλα ή το κρεβατάκι του κατοικιδίου μέρα με τη μέρα αποκτούν μια ελαφριά δυσάρεστη οσμή. Το ίδιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει και με το ύφασμα της αγαπημένης του πολυθρόνας. Είναι άλλο ένα θέμα που λύνεται εύκολα και γρήγορα με τη βοήθεια του FreshUp.

 

Στα χοντρά ρούχα

Όσο πιο χοντρά είναι τα υφάσματα τόσο πιο δύσκολα πλένονται και στεγνώνουν. Το FreshUp είναι ιδανικό για το φρεσκάρισμά των κουβερτών, των παπλωμάτων και των πανωφοριών, όπως μπουφάν και παλτό.

 

 

Στα ευαίσθητα υφάσματα

Υφάσματα όπως το μετάξι και το κασμίρι χρειάζονται ειδική μεταχείριση και στεγνό καθάρισμα. Τώρα μπορείς να τα χαίρεσαι και να τα φοράς με αίσθηση καθαριότητας, φρεσκάδα, νιώθεις και τονώνεις αυτοπεποίθηση / καλά με τον εαυτό σου, την παρουσία σου, την εικόνα σου.

αφού δεν χρειάζονται τίποτα άλλο εκτός από τη φροντίδα της συσκευής Bosch FreshUp.

 

 

Καλύτερη ζωή με μια συσκευή FreshUp

Χρησιμοποιώντας τη νέα πρωτοποριακή συσκευή της Bosch FreshUp, αποκομίζεις ποικίλα οφέλη.

Αρχικά, κάνεις οικονομία χρόνου αποφεύγοντας το πλυντήριο ρούχων (νερό, απορρυπαντικό, ρεύμα, χρόνος), καθαριστήριο ρούχων πχ για τα ευαίσθητα, αλλά και καταπόνηση υφασμάτων πχ από ατμό ή υψηλές θερμοκρασίες.

Ενώ οι ταπετσαρίες επίπλων / ακόμα και τα υφασμάτινα καθίσματα αυτοκινήτων μένουν πάντα καθαρά και φράσκα χωρίς κόπο.

Έπειτα, δεν ταλαιπωρείς τα ρούχα σου πλένοντάς τα κάθε φορά που τα φοράς, ούτε θα έρθεις σε δύσκολη θέση όταν τα ρούχα σου χρειαστούν φρεσκάρισμα ενώ βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, στη δουλειά ή σε ταξίδι.

Τα ρούχα των παιδιών μπορούν να τα φρεσκάρεις, να τα απαλλάσσεις από οσμές, χωρίς μυρωδιές στην ντουλάπα με τα υπόλοιπα ρούχα, χωρίς ανάγκη να πλύνεις το ρούχο που φόρεσες μόλις μια φορά.

Παράλληλα, με τη χρήση του Bosch FreshUp κάνεις οικονομία χρημάτων αφού δεν θα επισκέπτεσαι τόσο τακτικά το στεγνοκαθαριστήριο για τα χοντρά, τα ευαίσθητα και τα υφάσματα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα. Επιπλέον, εξοικονομείς απορρυπαντικό, νερό και ηλεκτρικό ρεύμα από τους κύκλους πλύσης και στεγνώματος που αποφεύγεις. Με τον ίδιο τρόπο μειώνεις και το ενεργειακό σου αποτύπωμα στον πλανήτη βοηθώντας να ξεπεραστεί η ενεργειακή κρίση.

Η τεχνολογία τα κάνει όλα δυνατά. Θα πίστευες ποτέ πως ένα τόσο μικρό αντικείμενο μπορεί να κάνει τη ζωή σου τόσο καλύτερη;

Μπορείς να δεις ακόμη