Gamescom 2022: Corsair XENON FLEX, η πρώτη εύκαμπτη gaming οθόνη είναι εδώ!

by K-Admin 1

Εκτός από τις άπειρες gaming ανακοινώσεις η Gamescom 2022 μας έκρυβε και ορισμένες εκπλήξεις σε επίπεδο gaming hardware. Και μπορεί η Sony νας μας ξάφνιασε με την ανακοίνωση του DualSense Edge της Sony, όμως η Corsair μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με την ανακοίνωση της πρώτης εύκαμπτης gaming οθόνης της αγοράς, της Corsair Xenon Flex!

 

 

H πρωτοποριακή αυτή gaming οθόνη είναι καρπός της συνεργασίας της Corsair με την LG Displays και πρόκειται για το πρώτο ultrawide (21:9) gaming monitor της αγοράς όπου μπορείς να επιλέξεις αν θα το χρησιμοποιείς ως επίπεδο (flat) ή ως κυρτό (με κυρτότητα μέχρι 800R), χάρη στο εύκαμπτο OLED πάνελ που χρησιμοποιεί και τον ειδικό μηχανισμό κύρτωσης που ενσωματώνει.

Εκτός από αυτό το πραγματικά game changing χαρακτηριστικό, το Corsair Xenon Flex προσφέρει ανάλυση 3.440 x 1.440p, χρόνο απόκρισης 0,03ms GtG, μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 240Hz, μέγιστη φωτεινότητα 1000 nits (peak), ενώ είναι συμβατό με τις τεχνολογίες Nvidia G-Sync και AMD FreeSync για gaming χωρίς ενοχλητικά σπασίματα και όλα αυτά με διαγώνιο 45 ιντσών.

 

Λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, την τιμή και το κόστος διάθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, όμως μπορείς να δηλώσεις από τώρα το ενδιαφέρον σου στην επίσημη σελίδα της Corsair.

Μπορείς να δεις ακόμη