Gamescom 2023: Ετοιμάσου για το μεγάλο ευρωπαϊκό event του gaming

by Zikou Stella

H Gamescom 2023 είναι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό event του gaming και σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει οι διοργανωτές, το ενδιαφέρον φέτος είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Στη φετινή έκθεση θα δώσουν το “παρών” 1220 εκθέτες από 63 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αύξηση της τάξης του 7% σε σύγκριση με τους 1135 εκθέτες από 53 χώρες το 2022, μετά από μια παύση δύο ετών, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Οι εκθέτες που προέρχονται από χώρες εκτός Γερμανίας αποτελούν το 76%, ενώ πέρσι το ποσοστό τους ήταν 75%.

 

Ο εκθεσιακός χώρος για τη Gamescom 2023 έχει αυξηθεί κατά 4,5% σε σχέση με πέρσι και πλέον υπάρχουν 230.000 τετραγωνικά μέτρα για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των περιπτέρων, με το event να επιστρέφει στο Koelnmesse της Κολωνίας από 23 έως και 27 Αυγούστου. Όμως, ουσιαστικά, την αυλαία θα ανοίξει το Opening Night Live του Geoff Keighley, την Τρίτη 22 Αυγούστου, ώρα 21:00 και θα σε ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για όλα όσα ανακοινωθούν.

 

 

“Φέτος η Gamescom είναι περισσότερο από ποτέ μια αντανάκλαση της παγκόσμιας κουλτούρας του gaming: δυναμική, διεθνής, δημιουργική, ποικιλόμορφη και τεράστια”, δήλωσε ο Felix Falk, διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής Ένωσης Βιομηχανίας Παιχνιδιών (Game).

“Είμαστε περήφανοι που η καρδιά του κόσμου του gaming θα χτυπά εδώ στη Γερμανία όταν οι πόρτες ανοίξουν για τους θαυμαστές και τις κοινότητες την επόμενη εβδομάδα”.

 

Η Gamescom ανακοίνωσε επίσης ένα ποικίλο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, που περιλαμβάνει χώρους αλληλεπίδρασης των επισκεπτών με δημιουργούς, τουρνουά esports για φορητές συσκευές, ζωντανή μουσική και ένα πρόγραμμα σκηνής που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παιχνίδι της MiHoYo.

Ακόμα, αν είσαι από τους τυχερούς που θα παραβρεθούν στην έκθεση, θα έχεις τη δυνατότητα να δεις από κοντά και να δοκιμάσεις τα νέα video games της Nintendo και του Xbox.

 

Μείνε standby για όλα όσα ανακοινωθούν στη Gamescom 2023.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη