Γεμάτο πνεύματα και αναμνήσεις το story trailer του Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse

by Aggeliki Tsoukana

Ήρθε η ώρα να μάθεις περισσότερα για το σενάριο του Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse, μέσω του σχετικού trailer που δημοσίευσε η Koei Tecmo.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο νησί Rogetsu στη νότια Ιαπωνία, μια δεκαετία αφότου πέντε νεαρά κορίτσια εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, σε ένα φεστιβάλ υπό το φως του φεγγαριού. Όταν δύο από τα κορίτσια βρίσκονται νεκρά, με διαφορά λίγων ημερών, δέκα χρόνια μετά την αρχική εξαφάνισή τους, οι άλλες τρεις έφηβες— Ruka Minazuki, Misaki Aso και Madoka Tsukimori— επιστρέφουν στο τρομακτικό νησί για να λύσουν το μυστήριο του θανάτου των φίλων τους, έχοντας μουντές αναμνήσεις. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας θα αντιμετωπίσεις τα τρομακτικά τέρατα που κατοικούν στο νησί Rogetsu, έχοντας ως όπλο την Camera Obscura. Αυτή η ειδική κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για να απωθήσει τα φανταστικά πλάσματα, αλλά και για να σφραγίσει τη δύναμή τους μέσα στις φωτογραφίες. Σε προχωρημένο στάδιο, θα μπορέσεις επίσης να χρησιμοποιήσεις το Spirit Torch – μια συσκευή που χρησιμοποιεί το σεληνόφως που είναι αποθηκευμένο σε μια πέτρα για να υποτάξει τα πνεύματα.

Στο trailer που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στη συνέχεια, θα ενημερωθείς και για το Photo Mode, που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ζωντανές τις αγαπημένες σου στιγμές από το gameplay.

To Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη