Gigabyte Laptop για απόλυτο mobile gaming και δημιουργία on the go

by Aggeliki Tsoukana

 

Όταν είσαι για χρόνια ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών motherboards και GPUs στον πλανήτη, το PC gaming είναι βαθιά εμποτισμένο στο DNA σου. Τι λιγότερο λοιπόν από την κορυφαία απόλυτη εμπειρία gaming θα μπορούσαν να προσφέρουν οι νέες σειρές gaming laptop της Gigabyte, η AORUS 17G και η AERO 15 και 17, που είναι πλέον διαθέσιμες και στη χώρα μας, αποκλειστικά από την αλυσίδα καταστημάτων της Κωτσόβολος και το kotsovolos.gr.

 

 

Ξεκινώντας από την πρώτη, τα laptop της σειράς AORUS 17G είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία gaming και απεικόνισης χάρη στο εργοστασιακό καλιμπράρισμα της οθόνης κάθε μονάδας που φεύγει από το εργοστάσια. Και τι οθόνης.

Τα μοντέλα της σειράς AORUS 17G είναι εξοπλισμένα με πάνελ διαγωνίου 17,3 ιντσών, τεχνολογίας IPS για κορυφαίες γωνίες θέασης, αντι-ανακλαστική επίστρωση και πολύ λεπτά πλαίσια που δεν ξεπερνούν τα 3mm. Παράλληλα υποστηρίζουν ανάλυση FHD με απίστευτα γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 300Hz, προκειμένου να σου εξασφαλίσουν το μέγιστο δυνατό πλεονέκτημα κάθε φορά που θέλεις να κάνεις εκείνο το κρίσιμο headshot στο CS:GO, στο Fortnite ή όποιο άλλο online FPS παιχνίδι παίζεις. Μάλιστα τα laptop της σειράς AORUS 17G είναι πιστοποιημένα από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ομάδα G2 ESports, με πολλούς πρωταθλητές στο roster της .

Εκτός όμως από την κορυφαία οθόνη, ένας gamer χρειάζεται και αντίστοιχου επιπέδου χειρισμό. Τα laptop της σειράς 17G χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο με μηχανικούς διακόπτες της OMRON για υψηλή αντοχή και ακρίβεια, υποστηρίζουν Anti-Ghost N-Key rollover για να μην υπάρχει περιορισμός στο πόσες εντολές μπορείς να δώσεις ταυτόχρονα, προσφέρουν λειτουργία προγραμματισμού macro-εντολών για κάθε πλήκτρο και φυσικά προσφέρουν RGB φωτισμό.

 

 

Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν θα είχε σημασία αν και το υπόλοιπο hardware δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει. Η σειρά 17G έρχεται εξοπλισμένη με τον κορυφαίο 11ης γενιάς Core i7-11800H και σε δύο εκδόσεις σε ότι αφορά την GPU, με RTX 3060 ή με RTX 3070, ενώ η ποσότητα της μνήμης RAM τύπου DDR4 στα 3200Hz, ανέρχεται στα 16GB ή 32GB αντίστοιχα.

Για την αποδοτική απομάκρυνση της θερμότητας, φροντίζει το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης WINDFORCE Infinity, που αποτελείται από: δύο ανεμιστήρες των 12V με 71 λεπίδες, τέσσερα ζεύγη αεραγωγών και ψύκτρα με 5 heat-pipes, που όλα μαζί φροντίζουν ώστε να έχεις σταθερά υψηλές επιδόσεις ακόμα και σε πολύωρα gaming sessions.

Όλα αυτά “κατοικούν” σε ένα κορυφαίας ποιότητας αλουμινένιο σασί με βαριά ανοδίωση και κατεργασία CNC και σχεδίαση που είναι εμπνευσμένη από εκείνη των αγωνιστικών αυτοκινήτων, αφού κακά τα ψέματα ένα gaming laptop δεν πρέπει μόνο να είναι, αλλά και να δείχνει γρήγορο.

 

 

Για σένα πάλι που σε ενδιαφέρει όχι μόνο το gaming, αλλά και η δημιουργία περιεχομένου, η Gigabyte έχει να προτείνει τα μοντέλα της σειράς AERO 15 ή 17. Βασικό προσόν και στις δύο σειρές η οθόνη. Συγκεκριμένα τα μοντέλα της σειράς AERO 15 έρχονται εξοπλισμένα με ένα από τα πρώτα πάνελ τεχνολογίας AMOLED για laptop, στις 15,6 ίντσες με ανάλυση 4K και πιστοποίηση HDR 400 και κάλυψη του 100% του χρωματοχώρου DCI-P3. Αντίστοιχα τα μοντέλα της σειράς AERO 17 χρησιμοποιούν πάνελ 4K με πιστοποίηση HDR 400, αλλά είναι τεχνολογίας IPS, ενώ προσφέρουν κάλυψη του 100% του χρωματοχώρου Adobe RGB.

 

 

Αυτό σημαίνει ότι τα μοντέλα και των δύο σειρών μπορούν να χρησιμοποιηθούν από σένα που είσαι επαγγελματίας της εικόνας (φωτογράφος, γραφίστας, βιντεογράφος, 3D modeler), αλλά και να σου προσφέρουν κορυφαία εμπειρία gaming όποτε θες να χαλαρώσεις, καθώς το υπόλοιπο hardware περιλαμβάνει: επεξεργαστή Core i7-11800H 11ης γενιάς, κύκλωμα γραφικών NVIDIΑ RTX 3060, RTX 3070 ή RTX 3080 και 16GB ή 32GB μνήμης DDR4 στα 3200Hz, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξεις.

Επίσης και η σειρά AERO χρησιμοποιεί το σύστημα ψύξης WINDFORCE Infinity που περιγράψαμε πιο πάνω, ενώ ανεξάρτητα από το ποια σειρά θα επιλέξεις, αμφότερες θα σου προσφέρουν κορυφαία συνδεσιμότητα με υποστήριξη για ενσύρματη δικτύωση Ethernet 2.5G και ασύρματη δικτύωση Wi-Fi 6.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη