Γνώρισε τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy A30 και Galaxy A50

 

Τα νέα Galaxy A30 και Galaxy A50 της Samsung με οθόνη Infinity-U κυκλοφόρησαν και προσφέρουν εντυπωσιακές φωτογραφικές δυνατότητες.

Ειδικότερα, το Samsung Galaxy A50 διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος: μία κύρια κάμερα 25MP, έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν αισθητήρα βάθους 5MP. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής υπάρχει επίσης φακό ανάλυσης 25MP με μια ειδική εστίαση selfie για θόλωση του παρασκηνίου. Το Samsung Galaxy A30 διαθέτει διπλή κύρια κάμερα που αποτελείται από ένα φακό 16MP και έναν ευρυγώνιο φακό 5ΜP καθώς και μπροστινή κάμερα 16ΜP.

Και τα δύο smartphones είναι κατασκευασμένα από “3D Glasstic”, ένα συνδυασμό από πλαστικό και γυαλί, ενώ είναι εφοδιασμένα με μεγάλη οθόνη 6,4 ιντσών Super AMOLED Infinity-U. Με τον όρο Infinity-U η Samsung αναφέρεται στο μικρό notch σε σχήμα U στην οθόνη, όπου είναι σχεδόν ομοιόμορφο με τον μικρό, μισό οβάλ σχεδιασμό της συσκευής. Επιπλέον, τόσο το Galaxy Α50 όσο και το Galaxy Α30 έρχονται με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με τη διαφορά ότι στο πρώτο βρίσκεται τοποθετημένος πάνω στην οθόνη, ενώ στο Α30 βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, και τα δύο smartphone διαθέτουν μπαταρίες 4.000mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης. Το Galaxy A50 διαθέτει επεξεργαστή Exynos 9610, 4 ή 6 GB μνήμη RAM και 64 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το Galaxy A30 είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Exynos 7904, 3 ή 4GB μνήμη RAM και 32 ή 64GB αποθηκευτικού χώρου.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη