Γνώρισε τώρα τη σειρά κλιματιστικών Crystal Ultra Clean της Carrier

by Aggeliki Tsoukana

Τα καταστήματα Κωτσόβολος σου προσφέρουν σε αποκλειστική διάθεση τη νέα σειρά κλιματιστικών Carrier, Crystal Ultra Clean. Η συγκεκριμένη σειρά Crystal Ultra Clean είναι πιστοποιημένη κατά Eurovent, για να είσαι σίγουρος ότι η κλιματιστική μονάδα που θα επιλέξεις αποδίδει εγγυημένα τις μετρήσεις του κατασκευαστή.

 

Ιδανική ατμόσφαιρα και μέγιστη οικονομία

Η βέλτιστη απόδοση ψύξης/θέρμανσης είναι ένα χαρακτηριστικό της σειράς Crystal Ultra Clean. Δεν χρειάζεται πια να αγχώνεσαι κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς το κλιματιστικό σου για την κατανάλωση ρεύματος. Με την καινοτομία X-ECO που διαθέτουν με τα νέα κλιματιστικά της Carrier εξοικονομείς έως και 60% περισσότερη ενέργεια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον.

 

 

Πολλαπλό σύστημα φιλτραρίσματος

Με τη σειρά Crystal Ultra Clean θα νιώσεις πραγματική διαφορά στην ποιότητα του αέρα αφού διαθέτουν λάμπα UV για αποστείρωση, ενώ το τετραπλό σύστημα φιλτραρίσματος σου εξασφαλίζει καθαρή ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο. Το προφίλτρο αιχμαλωτίζει τα μεγάλα αιωρούμενα σωματίδια στον χώρο, όπως είναι η σκόνη και οι τρίχες από τα κατοικίδια ζώα.

Το φίλτρο Negative Ion απελευθερώνει αρνητικά ιόντα με στόχο να προσκολληθούν στους ρύπους και να δημιουργήσουν νέα σωματίδια, τα οποία λόγω τους βάρους τους θα καταλήξουν πιο κοντά στο πάτωμα και έτσι σταματούν να κυκλοφορούν στον αέρα που εισπνέεις.

Το φίλτρο cold catalyst απορροφά μυρωδιές και βλαβερά σωματίδια από το περιβάλλον, χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του με το πέρασμα του χρόνου.

Ο συνδυασμός των τριών φίλτρων σου εγγυάται καθαρή και αναζωογονητική ατμόσφαιρα, ενώ το φίλτρο Vitamin C απελευθερώνει βιταμίνη C στον χώρο, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος κατά τη διάρκεια λειτουργίας του κλιματιστικού.

 

Ρύθμισε την κατεύθυνση του αέρα

Η σειρά Crystal Ultra Clean διαθέτει ανεμιστήρα 5 ταχυτήτων, με δυνατότητα λειτουργίας 3D παροχής αέρα για βέλτιστη ανακατανομή στον χώρο. Και αν δεν επιθυμείς να κατευθύνεται ο αέρας πάνω σου, απλά ρύθμισε τη λειτουργία Wind Avoid Me. Έτσι θα απολαμβάνεις την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να αισθάνεσαι άμεσα τα ρεύματα του αέρα.

 

Ιδανική θερμοκρασία κάθε στιγμή

Η λειτουργία Turbo επιτυγχάνει την επιθυμητή θερμοκρασία γρήγορα και αποδοτικά, ενώ για καλύτερη αίσθηση της θερμοκρασίας απλά χρησιμοποίησε τη λειτουργία Follow Me που ορίζει και ελέγχει την επιθυμητή θερμοκρασία με βάση το σημείο που βρίσκεται το τηλεχειριστήριο της συσκευής.

 

Οικονομική και αθόρυβη λειτουργία

Με τη λειτουργία ύπνου Sleep Mode, πραγματοποιείται αντιστάθμιση μεταξύ της εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για έναν άνετο ύπνο. Αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας η μονάδα καταναλώνει λιγότερα από 1W όταν βρίσκεται σε stand-by mode.

Η εσωτερική μονάδα λειτουργεί με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου για απόλυτη ησυχία και η εξωτερική μονάδα έχει 9 βαθμίδες επιλογής ταχύτητας του αέρα.

 

 

Έλεγχος αυτοπροστασίας μονάδας

Τα νέα κλιματιστικά Crystal Ultra Clean διαθέτουν σύστημα ελέγχου για πιθανές δυσλειτουργίες και απενεργοποιούνται αυτόματα για να αποτραπούν περαιτέρω προβλήματα, ενώ εμφανίζουν στην οθόνη έναν μοναδικό κωδικό σφάλματος που ορίζει το τεχνικό πρόβλημα για καλύτερη επικοινωνία του χρήστη με το κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης.

Παράλληλα, η μονάδα διαθέτει σύστημα προστασίας από πιθανές αυξομειώσεις του ρεύματος, σύστημα αυτόματης απόψυξης της εξωτερικής μονάδας σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες και παύση λειτουργίας σε περίπτωση διαρροής ψυκτικού υγρού.

Η αντιδιαβρωτική επίστρωση Gold Fin στα πτερύγια αλουμινίου των ψυκτικών στοιχείων της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας την καθιστά ανθεκτικότερη σε διαβρωτικά περιβάλλοντα και βοηθά στον εύκολο καθαρισμό της.

 

Απομακρυσμένη λειτουργία

Και αν έχεις συνηθίσει να ελέγχεις τα πάντα μέσα από το κινητό σου, απλά κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή Carrier Air Conditioner και ρύθμισε τη λειτουργία του κλιματιστικού από όπου και αν βρίσκεσαι.

Βρες το κλιματιστικό Crystal Ultra Clean της Carrier που ταιριάζει στις ανάγκες σου και φτιάξε στο σπίτι σου την ιδανική ατμόσφαιρα με εξαιρετικά υγιεινό αέρα και μοναδικές συνθήκες άνεσης.

Για να έχεις την ιδανική για σένα Διάθεση, η Carrier φτιάχνει την ιδανική για σένα Ατμόσφαιρα!

Μπορείς να δεις ακόμη