Γνώρισε το νέο gaming φαινόμενο που ακούει στο όνομα Lost Ark

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία στην Ανατολή, το Lost Ark κάνει την εμφάνιση του και στη Δύση και εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς με τον σχεδιασμό του και τις αμέτρητες δυνατότητες που παρέχει στους παίκτες. Η κατηγορία του παιχνιδιού είναι MMO Action RPG, μια κατηγορία με καλούς τίτλους και πολλές κυκλοφορίες. Το γεγονός ότι το Lost Ark κάνει σχεδόν τα πάντα σωστά, έχει δικαιολογημένα  ενθουσιάσει τους παίκτες. Dungeons και Side quest πλαισιώνουν την κεντρική ιστορία με το τελευταίο να είναι το μόνο που θα χρειαστεί ο παίκτης να ολοκληρώσει, για να φθάσει το soft cap… από εκεί και πέρα αρχίζει το “παιχνίδι”.

Το Lost Ark αποτελεί το απόλυτο παιχνίδι φαντασίας μαζικών ρόλων δράσης για πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία από το Tripod Studio και την Smilegate. Η κυκλοφορία του ξεκίνησε στην περιοχή της Νότιας Κορέας στις 4 Δεκεμβρίου 2019. Η μεγάλη έκρηξη όμως και κατακόρυφη αύξηση θαυμαστών του παιχνιδιού συνέβη με την έναρξη της κυκλοφορίας του στην Ευρώπη και την Αμερική στις 11 Φεβρουαρίου 2022, όπου δημοσιεύτηκε από την Amazon Games. Αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός πως κατάφερε μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες από την κυκλοφορία του να γίνει παιχνίδι με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο Steam μετά το Pubg.

 

Βασικά Συστατικά

Το πολύ ενδιαφέρον gameplay σε συνδυασμό με την πολύ ωραία ιστορία και της άπειρες δυνατότητες μάχης είναι τα στοιχεία της επιτυχημένης συνταγής.

Τα διαφορετικά προηγμένα επίπεδα του Lost Ark προσκαλούν τον παίκτη να εξερευνήσει σε βάθος μέχρι να βρει το στυλ μάχης που του ταιριάζει. Στη συνέχεια, μπορεί να ξεκλειδώσει μέχρι και τρία επίπεδα προσαρμογής για κάθε μία από τις μοναδικές ικανότητές του, δημιουργώντας έτσι με απόλυτο έλεγχο το δικό του μοναδικό στυλ μάχης.

Το ίδιο ισχύει και για τη συνολική δημιουργία του χαρακτήρα. Καθώς συνεχίζει το ταξίδι του, ο παίκτης θα βρει μαχητικές δεξιότητες, χειροτεχνίες και κοινωνικά συστήματα σε συνδυασμό με άλλα πλούσια χαρακτηριστικά που ζωντανεύουν τον κόσμο του παιχνιδιού και δίνουν μια άκρως παραστατική εμπειρία. Οι λεπτομέρειες αυτές έχουν οδηγήσει χιλιάδες χρήστες να βουτήξουν για τα καλά στους σέρβερ του παιχνιδιού.

 

 

Δυνατότητες

Υπάρχει κάτι για όλους στον πολυποίκιλο και απέραντο κόσμο του Lost Ark. Με δυνατότητα επιλογής από διάφορες προηγμένες τάξεις, μπορεί ο παίκτης να αλλάξει και να προσαρμοστεί στο δικό του στυλ. Ο κόσμος του παιχνιδιού περιλαμβάνει για εξερεύνηση επτά ηπείρους, εκατοντάδες νησιά και όλες τις θάλασσες. Μέσα σε όλα αυτά μπορεί ο καθένας είτε να ασχοληθεί με τις διάφορες ενδιαφέρουσες και ποικίλες κουλτούρες και να γίνει φίλος με τους όμοιούς του είτε να πολεμήσει με τρομακτικά θηρία και να ανακαλύψει νέες παραδόσεις.

Υπάρχει η δυνατότητα σόλο παιχνιδιού, είτε σε ομάδες με φίλους, είτε σε ομαδικό παιχνίδι με άτομα από όλο τον κόσμο.

Ο ανοιχτός κόσμος του παιχνιδιού προσφέρει συναρπαστικές δυνατότητες σε οποίον τον δοκιμάσει. Δίνει μια πληθώρα επιλογών από ομαδικές αναζητήσεις μέχρι ανταγωνισμό και μάχες με άλλους παίκτες στο PvP και ταξίδια στα πιο μακρινά νησιά αναζητώντας κρυμμένα πλούτη.

Το Lost Ark εστιάζει κυρίως στο PvE και στην εξερεύνηση αλλά διαθέτει επίσης στοιχεία PvP. Οι παίκτες ξεκινούν προσαρμόζοντας τον χαρακτήρα τους και στη συνέχεια μπορούν να ανέβουν επίπεδο ολοκληρώνοντας την ιστορία με όποιον τρόπο αυτοί επιθυμούν. Το Lost Ark προσθέτει μια ολόκληρη νέα περιοχή servers στην Ευρώπη, καθώς το παιχνίδι συνεχίζει να αντιμετωπίζει υψηλούς αριθμούς παικτών μετά την κυκλοφορία του με τους φαν του να περιμένουν σε ουρά για να μπουν στον συναρπαστικό του κόσμο.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη