Πρώτες πληροφορίες για το Call of Duty: Modern Warfare 2 και το μέλλον του Warzone

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Βάζοντας τέλος στις φημολογίες των τελευταίων εβδομάδων η Activision αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον της σειράς Call of Duty και τα πλάνα της για το επόμενο κεφάλαιο του Warzone. Επίσημα λοιπόν ο επόμενος τίτλος του franchise θα είναι το Modern Warfare 2, η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου Modern Warfare του 2019, την ανάπτυξη του οποία έχει αναλάβει για άλλη μία φορά η Infinity Ward.

 

 

Παράλληλα με αυτό, θα κυκλοφορήσει και το Call of Duty Warzone 2, με την Activision να επενδύει στο free to play battle royale παιχνίδι της, ανανεώνοντάς το ριζικά με νέο sandbox mode. Μάλιστα σε πρόσφατη συνομιλία του με influencers, ο Patrick Kelly επικεφαλής της Infinty Ward, σημείωσε πως ελπίζει ότι στο νέο κεφάλαιο του Warzone, οτι καμία μάχη δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη και πως οι παίκτες είναι εκείνοι που θα καθορίζουν κάθε φορά τη νίκη, ενώ θεωρεί ότι η νέα εμπειρία που θα προσφέρουν θα αποτελέσει τη σημαντικότερη εξέλιξη στο είδος των battle royale παιχνιδιών μέχρι σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τόσο το Modern Warfare 2 όσο και το CoD Warzone 2 θα χρησιμοποιούν την ίδια καινούργια μηχανή γραφικών, την οποία το στούντιο αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια. Υπομονή λοιπόν μέχρι το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, καθώς και οι δύο τίτλοι αναμένεται να κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο του 2022.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη