Gran Turismo 7: οι απαιτήσεις σε χώρο, τα ελληνικά και το ημίωρο gameplay βίντεο που θα σε βάλει στην πρίζα

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Έχουμε μπει για τα καλά πλέον στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του απόλυτου gaming τίτλου για απανταχού petrolheads. Αναφερόμαστε φυσικά στο Gran Turismo 7, που θα “σκάσει” αποκλειστικά σε PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 4 Μαρτίου. Αν ανυπομονείς όπως και εμείς, ξεκίνα την “προθέρμανση των μηχανών” απολαμβάνοντας το παρακάτω ημίωρο βίντεο από το πρόσφατο State of Play και ετοιμάσου να μείνεις με το στόμα ανοιχτό από την ποιότητα των γραφικών, τους ray traced φωτισμούς και τα πιο λεπτομερή μοντέλα αυτοκινήτων που έχεις δει ποτέ στην οθόνη σου.

 

 

Αφού ξεπεράσεις το σοκ πάντως, ξεκίνα να αδειάζεις και τον δίσκο της κονσόλας σου, αφού σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες που δημοσίευσε στο Twitter ο λογαριασμός PlayStation Size Game, το μέγεθος του download του παιχνιδιού στο PS5, μαζί με το Day One Patch θα φτάνει τα 96,8GB, ενώ το Day One update για το PS4 θα σου ζητήσει να κατεβάσεις 16GB. Τουλάχιστον θα έχεις χρόνο να προετοιμαστείς για τα γιγαντιαία downloads, καθώς το pre-load θα ξεκινήσει από τις 25 Φεβρουαρίου.

 

 

Τέλος, όπως μας έχει συνηθίσει η Sony τα τελευταία χρόνια σε όλες τις μεγάλες κυκλοφορίες της, η ελληνική ομάδα του PlayStation ανακοίνωσε πως και το Gran Turismo 7 θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στα ελληνικά. Αυτό αφορά και τις δύο εκδόσεις του τίτλου, δηλαδή και αυτήν του PS4 και αυτή του PS5, ενώ θα υπάρχει και ειδική σήμανση με την ελληνική σημαία στο εξώφυλλο. Μεταφρασμένο στα ελληνικά θα είναι και το ίδιο το εξώφυλλο, ενώ μέσα από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού θα έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τη γλώσσα από τα αγγλικά στα ελληνικά.

Να σου θυμίσουμε ότι το Gran Turismo 7 θα διαθέτει ένα κατάλογο με 400 αυτοκίνητα, 97 διαφορετικές πίστες με ξεχωριστή χάραξη σε 34 διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον πλανήτη, ενώ θα μπορείς να κάνεις ξανά τα θρυλικά μαθήματα διπλωμάτων, αλλά και να κοντραριστείς με κάποιο φίλο σου στην ίδια κονσόλα σε splitscreen.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη