Street Fighter 6

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η Capcom με αφορμή την 35η επέτειο των street Fight ανακοίνωσε το Street Fighter 6, το οποίο αποτελεί την επόμενη σημαντική προσθήκη στην ήδη τρομερή συλλογή παιχνιδιών του εμβληματικού franchise παιχνιδιών μάχης. Ένα σύντομο teaser τρέιλερ ακολουθούσε το φινάλε της σεζόν του Capcom Pro Tour. Το τρέιλερ δεν δείχνει κανένα πραγματικό gameplay, αλλά υποδηλώνει έντονα ότι το Street Fighter 6 θα έχει ακόμα πιο ρεαλιστικό στυλ από τους προκάτοχους του σε αυτή τη σειρά. Σύμφωνα με την Capcom περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι θα έρθουν αυτό το καλοκαίρι.

Το Street Fighter αποτελεί ένα ιαπωνικό franchise βιντεοπαιχνιδιών μάχης που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Capcom και στόχο έχει την αύξηση της αδρεναλίνης των παικτών. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς κυκλοφόρησε το 1987, ακολουθούμενο από άλλα πέντε παιχνίδια της ίδιας σειράς, διάφορα spin-off και crossovers και πολυάριθμες εμφανίσεις σε άλλα μέσα. Το Street Fighter II ήταν αυτό με τις καλύτερες πωλήσεις και βοήθησε στην παγκόσμια καθιέρωση των παιχνιδιών αυτών στο ευρύ κοινό. Το Street Fighter είναι ένα από τα franchise βιντεοπαιχνιδιών με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών και είναι μία από τις κορυφαίες σειρές της γνωστής εταιρίας Capcom με τις συνολικές πωλήσεις να ανέρχονται στα 47 εκατομμύρια, μάλιστα η σειρά παιχνιδιών της Capcom είναι από τις πιο κερδοφόρες στο είδος του για την Αμερικανική αγορά.

 

 

Street Fighter Collection

Μια δεύτερη σημαντική ανακοίνωση ακολούθησε την πρώτη της εταιρίας. Αυτή αποτελεί η Capcom Fighting Collection, και πρόκειται για  μια συλλογή που περιλαμβάνει δέκα από τους πιο εμβληματικούς fighting τίτλους της εταιρίας σε ένα πακέτο. Επιπρόσθετα οι τίτλοι αυτοί είναι “αναβαθμισμένοι” με δυνατότητα για online play, lobby systems και πολλά άλλα συνθέτοντας έτσι την τέλεια συλλογή για κάθε φαν των παιχνιδιών αυτών αλλά και της δράσης γενικά. Η Capcom Fighting Collection υπόσχεται να φέρει πίσω “θρύλους” από τις arcade ημέρες της Capcom και να αναβιώσει το μοναδικό αίσθημα αδρεναλίνης που προσέφεραν στον χρήστη τα παιχνίδια αυτά. Πέρα από την πιστή αντιγραφή της arcade μορφής τους οι τίτλοι θα δίνουν τη δυνατότητα για online παιχνίδι διευρύνοντας τις δυνατότητες και την απόλαυση του παιχνιδιού στο μέγιστο. Η συλλογή ακόμα θα περιέχει πολλά πρόσθετα modes, όπως Fighter Awards, Training Mode κάνοντας την εμπειρία του gameplay ακόμα πιο μοναδική.

 

Οι δέκα τίτλοι της συλλογής είναι οι εξής:

Vampire Savior

Vampire Savior 2

Darkstalkers

Night Warriors

Vampire Hunter 2

Cyberbots

Red Earth

Super Puzzle Fighter II Turbo

Hyper Street Fighter II

Super Gem Fighter -Mini Mix-

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη