Grundig Prologue: Τέλεια Μαγειρεμένα Γεύματα στο Τραπέζι σου Κάθε Φορά!

by Aggeliki Tsoukana

Η Grundig, διαθέτοντας πλούσια ιστορία και παράδοση στον σχεδιασμό και την παραγωγή τεχνολογικά προηγμένων οικιακών συσκευών, καινοτομεί με το σετ Φούρνος-Εστίες Grundig Prologue, φέρνοντας στην κουζίνα σου την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Στόχος της να κάνει την καθημερινή μαγειρική πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο ασφαλή. Οι λειτουργίες του φούρνου και των εστιών έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ποιότητα του μαγειρέματος και να απλοποιήσουν τις διαδικασίες στην κουζίνα.

 

Άψογο Μαγειρικό Αποτέλεσμα Κάθε Φορά

Η Grundig εστιάζει στο να φέρει την επαγγελματική ποιότητα ψησίματος στην καθημερινή σου ρουτίνα στην κουζίνα. Μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες και λειτουργίες ακριβείας, κάθε γεύμα βγαίνει άψογα ψημένο, χωρίς κόπο ή περιττές διαδικασίες. Ο σχεδιασμός των συσκευών της Grundig εξασφαλίζει ότι η διαδικασία του μαγειρέματος γίνεται γρήγορα, αποτελεσματικά και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για ένα απλό γεύμα, είτε για πιο απαιτητικές συνταγές, τα προϊόντα Grundig σου εγγυώνται άψογα μαγειρεμένα πιάτα κάθε φορά.

Ανακάλυψε πώς κάθε λειτουργία σε βοηθά να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και να κερδίσεις σε χρόνο, άνεση και ακρίβεια.

 

Εστίες Grundig: Ταχύτητα, Ασφάλεια και Ευκολία

Οι επαγωγικές εστίες του σετ Grundig Prologue, με 4 ζώνες μαγειρέματος, ενσωματώνουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία που προσφέρει πολλαπλά οφέλη για την καθημερινότητα.

Επαγωγική Τεχνολογία: Ζεσταίνει μόνο το σκεύος και όχι την επιφάνεια της εστίας, εξασφαλίζοντας γρηγορότερο και ασφαλέστερο μαγείρεμα. Έτσι, μαγειρεύεις πιο γρήγορα, χωρίς να ανησυχείς για ατυχήματα, καθώς η επιφάνεια της εστίας παραμένει κρύα.

Γρήγορη Θέρμανση: Οι επαγωγικές εστίες μεταδίδουν τη θερμότητα με μεγάλη ταχύτητα, κάνοντας το μαγείρεμα πιο αποδοτικό. Μπορείς να βράσεις νερό ή να σοτάρεις υλικά πολύ γρήγορα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο στην καθημερινή ρουτίνα σου.

Ακρίβεια Θερμοκρασίας: Έχεις τον απόλυτο έλεγχο στη θερμοκρασία μαγειρέματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να προσαρμόζεις τη θερμοκρασία κάθε στιγμή με ακρίβεια, εξασφαλίζοντας το σωστό μαγείρεμα χωρίς περιττές αναμονές.

Εύκολος Καθαρισμός: Η λεία επιφάνεια των επαγωγικών εστιών, που παραμένει κρύα, αποτρέπει το κάψιμο των υπολειμμάτων φαγητού και διευκολύνει τον καθαρισμό. Μετά το μαγείρεμα, μπορείς απλά να σκουπίσεις την επιφάνεια χωρίς κόπο.

 

Φούρνος Grundig: Ακρίβεια και Ομοιομορφία στο Ψήσιμο

Ο φούρνος του σετ Grundig Prologue ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες που μετατρέπουν κάθε γεύμα σε μια τέλεια δημιουργία.

Hot Aero Pro: Κατανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα σε όλο τον φούρνο, εξασφαλίζοντας ότι κάθε πιάτο ψήνεται με ακρίβεια. Είτε μαγειρεύεις γλυκά, είτε ψήνεις κρέας, η θερμοκρασία παραμένει σταθερή, αποτρέποντας τόσο τις καμένες άκρες όσο και τα άψητα εσωτερικά μέρη του φαγητού.

3D Cooking: Ενεργοποιεί όλες τις αντιστάσεις και τον ανεμιστήρα ταυτόχρονα, επιτρέποντας στον ζεστό αέρα να κυκλοφορεί ομοιόμορφα γύρω από το φαγητό σου. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να μαγειρέψεις πολλά πιάτα ταυτόχρονα, χωρίς να ανησυχείς για ανομοιομορφία στο ψήσιμο.

Pizza Cooking: Εξειδικευμένη λειτουργία που σου επιτρέπει να φτιάχνεις τέλεια ψημένες πίτσες με τραγανή βάση και ιδανικά ψημένη επικάλυψη. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι σχεδιασμένη για να αποδίδει άψογα αποτελέσματα, όπως οι επαγγελματικοί φούρνοι πίτσας.

Defrost: Γρήγορη και ασφαλής απόψυξη των κατεψυγμένων τροφίμων, εξοικονομώντας χρόνο και διατηρώντας τη φρεσκάδα τους. Δεν χρειάζεται να περιμένεις ώρες για την απόψυξη των τροφίμων πριν το μαγείρεμα.

Eco Fan Heating: Εξοικονομεί ενέργεια μειώνοντας την κατανάλωση, διατηρώντας ωστόσο την υψηλή απόδοση του φούρνου. Έτσι, συνδυάζεις οικονομία με αποτελεσματικότητα στο μαγείρεμα.

Soft Close: Ομαλό και αθόρυβο κλείσιμο της πόρτας του φούρνου, που προστατεύει τη συσκευή από φθορές προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

Χωρητικότητα 71λίτρων: Προσφέρει άφθονο χώρο για να μαγειρεύεις μεγάλα γεύματα ή πολλαπλά πιάτα ταυτόχρονα. Ιδανική για πολυμελείς οικογένειες ή για ειδικές περιστάσεις, σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις μεγάλα ταψιά, διασφαλίζοντας ότι όλα τα υλικά σου ψήνονται σωστά και ομοιόμορφα.

 

Γιατί να Επιλέξεις το Grundig Prologue;

Το σετ Grundig Prologue είναι ο νέος σύμμαχός σου στην κουζίνα, κάνοντας κάθε βήμα πιο εύκολο και πιο αποδοτικό. Με την επαγωγική τεχνολογία των εστιών, μαγειρεύεις πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ ο φούρνος σου προσφέρει τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Αναβάθμισε την κουζίνα σου και απόλαυσε την εμπειρία της μαγειρικής με το σετ Grundig Prologue και τα γεύματά σου δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια!

Μπορείς να δεις ακόμη