H Epic Game ετοιμάζεται να προσθέσει ranked mode στο Fortnite

by Zikou Stella

H Epic Games ετοιμάζεται να προσφέρει στους παίκτες του Fortnite έναν νέο δρόμο για να κατακτήσουν τη δόξα. Η σχετική ανακοίνωση δεν περιλαμβάνει παρά ελάχιστες λεπτομέρειες και η ομάδα ανάπτυξης απευθύνει στους παίκτες την ερώτηση: “Θα ανέβεις μέσα από τα ranks;”. Στη συνέχεια υπάρχει ένα σύντομο teaser, διάρκειας 20 δευτερολέπτων, που παρουσιάζει τα εικονίδια τα οποία θα σχετίζονται με κάθε rank. Είναι ένα mode που εδώ και καιρό ζητούσε επίμονα η κοινότητα των παικτών. Για τον λόγο αυτό, οι απαντήσεις στο παρακάτω tweet είναι δεκάδες χιλιάδες και όλοι εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους. Πολύ πιθανό η προσθήκη να πραγματοποιηθεί με την κυκλοφορία ενός μεγάλου update.

 

 

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι ο Doctor Who έρχεται στο Fortnite, με δύο skins, δύο Pickaxes, ένα Glider και ένα Emote στο Item Shop.

Μέσω του Fortnite Creative 2.0 προστέθηκε πρόσφατα στο παιχνίδι ο Unreal Editor για το Fortnite. Προς το παρόν βρίσκεται σε φάση public beta και σου δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ευρύτερων αλλαγών στο Fortnite Creative mode, χρησιμοποιώντας ένα νέο σετ εργαλείων της Unreal Engine, στο πλαίσιο της μεταφοράς της ανάπτυξης του Fortnite στην Unreal Engine 5.

Μπορείς να δεις ακόμη