Καθυστερεί εκ νέου η κυκλοφορία του Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch

by Zikou Stella

H Warner Bros. Games και η ομάδα ανάπτυξης Avalanche Software ανακοίνωσαν μια ακόμα καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να έρθει στην υβριδική κονσόλα στις 25 Ιουλίου, όμως πλέον αναμένεται στις 14 Νοεμβρίου 2023.

 

 

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter, όπου αναφέρονται τα εξής: “Γνωρίζουμε ότι οι fans ανυπομονούν να παίξουν στο Switch, για τον λόγο αυτό, κορυφαία μας προτεραιότητα είναι η δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας”.

 

 

Το Hogwarts Legacy είναι ένα καθηλωτικό, open world RPG που διαδραματίζεται στον κόσμο που έχεις πιθανόν γνωρίσει μέσα από τα βιβλία του Harry Potter. Θα κάνεις ένα ταξίδι σε γνωστές και νέες τοποθεσίες καθώς εξερευνάς και ανακαλύπτεις φανταστικά πλάσματα, προσαρμόζοντας την εμφάνιση του χαρακτήρα σου, δημιουργώντας φίλτρα, μαθαίνοντας ξόρκια και αναβαθμίζοντας τα ταλέντα σου, για να εξελιχθείς στον μάγο που πάντοτε ονειρευόσουν.

Θα ζήσεις στο Hogwarts του 19ου αιώνα. Ο χαρακτήρας σου είναι ένας μαθητής και κρατάει το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό, που απειλεί να διαλύσει τον κόσμο των μάγων. Θα ανακαλύψεις την αίσθηση του να ζεις στο Hogwarts καθώς κάνεις συμμάχους, πολεμάς με τους σκοτεινούς μάγους και τελικά αποφασίζεις για τη μοίρα του κόσμου σου.

 

 

Το Hogwarts Legacy λανσαρίστηκε για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store) στις 10 Φεβρουαρίου 2023, γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία. Στις 5 Μαΐου κυκλοφόρησαν οι εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη