Η fun πλευρά της τεχνολογίας στο 4o Colour Day Festival!

by K Admin

 

Ήχος και εικόνα προσφέρουν αξέχαστες, «χρωματιστές» στιγμές παρέα με τις SONY και HUAWEI!

 

Φέτος θα βρεθούμε στο Colour Day Festival, παρουσιάζοντας τη fun πλευρά της τεχνολογίας! Σε συνεργασία με τη HUAWEI και τη SONY έχουμε ετοιμάσει ενέργειες για όσους θέλουν να δώσουν περισσότερο χρώμα στο Σαββατοκύριακό τους για τις 30/6 και 1/7 στο ΟΑΚΑ.

 

 

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, μέσα στο χώρο του φεστιβάλ, θα περιμένει όλους τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις χορευτικές τους φιγούρες στο stage του Colour Dance, υπό τους ήχους των συστημάτων της SONY (SRS-XB21, SRS-XB31, SRS-XB41), αλλά και να βγάλουν αναμνηστικές, «χρωματιστές» φωτογραφίες με την ανανεωμένη σειρά HUAWEI Y Series 2018, που έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά των οικονομικών μοντέλων smartphones. Η HUAWEI Y Series 2018, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Κωτσόβολος με τα HUAWEI Y5 2018, HUAWEI Y6 2018, HUAWEI Y6 Prime 2018 και HUAWEI Y7 Prime 2018.

 

Όσοι βρεθούν το Σάββατο, 30.06, από τις 12:00 έως τις 23:00, στο ΟΑΚΑ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες και να παίξουν στο «χρωματοπόλεμο», ενώ την Κυριακή 01.07 από τις 12:00 – 22:00 θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά το Water Day Festival με το παραδοσιακό μπουγέλο να παίρνει τη σκυτάλη! Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα, παρέχοντας το ειδικό βραχιολάκι εισόδου, αλλά και την αδιάβροχη θήκη Κωτσόβολος, ώστε το κινητό να είναι πάντα εύκολα διαθέσιμο και ασφαλές γι’ αυτό διήμερο!

 

 

Για ακόμα μία φορά, δίνουμε τεχνολογικό παλμό στα δρώμενα της πόλης και συμμετέχουμε με το δικό μας δημιουργικό τρόπο, αποκαλύπτοντας τη χρωματιστή και διασκεδαστική πλευρά της τεχνολογίας, #TheFunSideOfTechnology.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη