H Gamescom επιστρέφει με κανονικό event, τον Αύγουστο του 2022!

by Aggeliki Tsoukana

 

Ευχάριστα νέα και επιστροφή στην κανονικότητα ανακοίνωσε η Koelnmesse σε συνεργασία με το Game association. Όπως φαίνεται, ο καιρός για την πραγματοποίηση των μεγάλων gaming events στην πρότερη μορφή τους έφτασε και η Gamescom, η δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή των βιντεοπαιχνιδιών, μετά από την Ε3, θα πραγματοποιηθεί κανονικά για το 2022, πράγμα που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι για νέους τίτλους θα μπορούν να ταξιδέψουν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Κολωνία, ώστε να δοκιμάσουν από κοντά όλα τα νέα μεγάλα IP από τους δημιουργούς τους. Πέρα από το παραπάνω, οι εταιρίες ανακοίνωσαν πως την έκθεση θα συνοδεύει και ένα εκτεταμένο ηλεκτρονικό σόου για να παρακολουθήσουν όσοι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στον εκθεσιακό χώρο.

Σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής, η Koelnmesse, που διοικεί το εκθεσιακό κέντρο, θα χρησιμοποιήσει ένα δοκιμασμένο μοντέλο για την προστασία τον επισκεπτών από τον κορονοϊό.

Επιπλέον η Gamescom 2022 είναι η πρώτη έκθεση που σηματοδοτεί την έναρξη του “Gamescom Goes Green” project. Αυτό σημαίνει πως το event στο σύνολο του είναι σχεδιασμένο να είναι κλιματικά ουδέτερο, με μηδενικές εκπομπές CO2.

 

Σημαντικά σημεία της Gamescom 2022

Ψυχαγωγική και Επαγγελματική περιοχή καθώς και έξτρα μικρότερες περιοχές αφιερωμένες στα cosplay, retro και indie παιχνίδια με το κλασικό μοναδικό ύφος της Gamescom θα περιμένουν όλους τους ενδιαφερόμενους που θα επισκεφθούν την έκθεση στην Κολωνία.

Τα γνωστά σόου της Gamescom επιστρέφουν για να τα παρακολουθήσουν οι φίλοι της έκθεσης online. Αυτά περιλαμβάνουν τα Gamescom: Opening Night Live, Gamescom Studios και Gamescom: Awesome Indies.

Τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα περιμένουν τους φίλους του gaming που αναμένεται να ζήσουν μια δόση κανονικότητας όσον αφορά τις εκθέσεις, τις παρουσιάσεις αλλά και τις αναπάντεχες ανακοινώσεις. Η Gamescom 2022 επιστρέφει στις 24 με 28 Αυγούστου στην Κολωνία αλλά όπως προαναφέραμε θα μπορείς να την παρακολουθήσεις και online.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη