H Logitech φέρνει στο gaming set-up σου τις K/DA από το League of Legends!

by K-Admin 1

 

To διασημότερο virtual girl group όλων των εποχών, οι K/DA του League of Legends, και η Logitech, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σου φέρουν μια σειρά από κορυφαία gaming προϊόντα της Logitech που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Οι K/DA είναι ένα k-pop girl group, που αποτελείται από τις Akali, Ahri, Kai’Sa και Evelynn, ενώ πρόσφατα προστέθηκε ένα ακόμα μέλος στην ομάδα, η Seraphine. Πρόκειται για μια δημιουργία της Riot Games, που σχεδιάστηκε ως ένα virtual pop συγκρότημα εντός του παιχνιδιού League of Legends. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους, οι K/DA έγιναν viral, με το μουσικό τους video να έχει ξεπεράσει πλέον τα 400 εκατομμύρια views στο YouTube ενώ κέρδισαν και την πρωτιά στο Digital Song Sales chart του Billboard, δημιουργώντας έτσι μια νέα εποχή στα συγκροτήματα επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality).

Τώρα, οι πέντε ηρωίδες του League of Legends απέκτησαν τη δική τους σειρά περιφερειακών, και μάλιστα από τη Logitech, που ειδικεύεται σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και κορυφαίας ποιότητας για το gaming.

 

 

Logitech G733 και Ahri

To πάντρεμα των K/DA με τα κορυφαία προϊόντα της Logitech ξεκινά με την Ahri και τα ασύρματα ακουστικά G733. Το μοντέλο G733 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα headsets της αγοράς, με μοντέρνο και άκρως ανατομικό σχεδιασμό, βάρος μόλις 278 γραμμαρίων, διάρκεια μπαταρίας 29 και πλέον ωρών, αλλά και ακτίνα ασύρματης χρήσης 20 μέτρων.

Τα Logitech G733 στην έκδοση της Ahri έχουν στα δύο πλαϊνά τμήματα τυπωμένο το λογότυπο του συγκροτήματος, ενώ και το υφασμάτινο, ελαστικό headband είναι βαμμένο στα χρώματα του k-pop girl group.

Το G733 Akali διαθέτει μαγνήτες κορυφαίας τεχνολογίας PRO-G, διακριτικό φωτισμό RGB 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων, που προγραμματίζεται από το software G HUB, υποστήριξη για περιβαλλοντικό ήχο DTS X 2.0, μαξιλάρια στα ακουστικά από αφρό μνήμης, και κορυφαίας ποιότητας μικρόφωνο, με πιστοποίηση Discord.

 

 

Logitech G333 και Akali

Ένα από τα διασημότερα μοντέλα earphones της αγοράς έρχεται από το περιβάλλον VR και τη χρήση του με το Occulus, για να προσφέρει, πλέον, υπέροχο ήχο παντού, παρέα με την Akali. Τα Logitech G333 έχουν καλώδιο που δεν μπλέκεται, ενώ αποδίδουν κορυφαία ποιότητα ήχου έχοντας τη δυνατότητα να συνδεθούν με οποιαδήποτε συσκευή μέσω βύσματος mini jack 3,5 χιλιοστών.

Διαθέτουν επάνω στο σώμα τους κουμπιά αυξομείωσης του ήχου και mute, ζυγίζουν ελάχιστα και είναι εξοπλισμένα με δύο δυναμικούς μαγνήτες (5,8 και 9,2 χιλιοστών) για κορυφαία απόδοση του ήχου του παιχνιδιού ή της μουσικής σου. Βεβαίως, το εικαστικό τους είναι δανεισμένο από το συγκρότημα των K/DA.

 

 

Logitech G305 και Kai’Sa

Με απόκριση 1ms, αισθητήρα τεχνολογίας Herο, που αποδίδει μέχρι και 12.000 dpi, ασύρματη σύνδεση Lightspeed, βάρος μόλις 99 γραμμάρια, αλλά και έξι πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά, το Logitech G305 της Kai’Sa είναι το τέλειο ποντίκι για τις μάχες σου στο League of Legends.

Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα περιφερειακά αυτής της σειράς, το G305 είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το εικαστικό του συγκροτήματος K/DA, με το κυρίως σώμα του ποντικιού να είναι λευκό, αλλά τα δύο βασικά κουμπιά του να είναι βαμμένα στα χρώματα του k-pop virtual girl group.

Πολύ σημαντικό είναι ότι το Logitech G305 λειτουργεί με μια μόλις μπαταρία τύπου “ΑΑ”, που μπορεί να του χαρίσει μέχρι και 250 ώρες συνεχόμενης χρήσης ή ακόμα και διάρκεια 9 μηνών στο endurance mode!

 

 

Logitech G502 και Seraphine

Το αγαπημένο ποντίκι G502, ένα από τα πιο επιτυχημένα και αναγνωρισμένα της αγοράς, βάφεται στα χρώματα της Seraphine και έρχεται εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να σε βοηθήσει να θριαμβεύσεις στο πεδίο της μάχης.

Με αισθητήρα Hero 25Κ, που θα σου χαρίσει απόλυτη ακρίβεια και απίστευτη ταχύτητα, το G502, θα δηλώνει αμέσως στους αντιπάλους σου τις προθέσεις σου. Το G502 διαθέτει 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, για να το φέρεις στα μέτρα σου μέσα από το ειδικό λογισμικό G HUB, όπου θα μπορείς να προγραμματίζεις ειδικά προφίλ αλλά και μακροεντολές που θα εκτελούνται αστραπιαία.

Η ροδέλα του έχει διπλή λειτουργία κύλισης, ενώ οι ειδικές πλευρικές λαβές από καουτσούκ, εκτός του ότι είναι εξαιρετικά εργονομικές, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τον επιθετικό σχεδιασμό και το K/DA εικαστικό που διαθέτει σε όλο το σώμα του. Το γεγονός ότι, εκτός όλων των παραπάνω, το G502 διαθέτει και φωτισμό RGB, που μπορείς να τον προσαρμόσεις με το λογισμικό G HUB, το καθιστά ως ένα από τα ομορφότερα ποντίκια της αγοράς!

 

 

Logitech G840 και Evelynn

Το set-up σου με περιφερειακά βασισμένα στο συγκρότημα K/DA γίνεται πανέμορφο με την ειδική επιφάνεια (surface) G840 της Evelynn! Με διαστάσεις 900 x 400 x 3 χιλιοστά, κορυφαίας ποιότητας υλικά για άριστη χρήση του ποντικιού σου, αλλά και ένα υπέροχο εικαστικό, βεβαίως βασισμένο στις K/DA, το G840 είναι το “κερασάκι στην τούρτα” του υπέροχου set-up Logitech – League of Legends που έχεις τη δυνατότητα πια να φτιάξεις μετά τη συνεργασία της Logitech με τη Riot Games.

 

 

K/DA Pro – το απόλυτο εργαλείο για το διασημότερο virtual girl group

To πακέτο των περιφερειακών που είναι εμπνευσμένα από το League of Legends και τις K/DA συμπληρώνεται ιδανικά με την προσθήκη του πληκτρολογίου K/DA Pro. Μικρό σε μέγεθος, κάτι που το καθιστά ιδανικό για εύκολη μεταφορά στα τουρνουά που θα πηγαίνεις, αλλά και με υπέροχο σχεδιασμό, φυσικά με εικαστικό βασισμένο στις K/DA, το K/DA Pro είναι το τέλειο πληκτρολόγιο για εσένα!

Με σχεδιασμό TKL (tenkeyless), δηλαδή χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο που ίσως εμπόδιζε τις κινήσεις σου με το ποντίκι σε ένα πιο μικρό γραφείο, και σύνδεση με τον υπολογιστή με αποσπώμενο καλώδιο micro USB, το K/DA Pro μπορεί να μεταφερθεί με ευκολία και ασφάλεια οπουδήποτε.

Κορυφαία είναι και η εργονομία του, με ειδικά πέλματα τριών θέσεων, από καουτσούκ, ενώ τα τεχνολογίας GX Brown πλήκτρα του εγγυώνται απόκριση 1ms για ταχύτατο gaming! Φυσικά, το K/DA Pro διαθέτει RGB φωτισμό, που μπορείς να τον προγραμματίσεις και να τον φέρεις στα μέτρα σου μέσα από το ειδικό λογισμικό G HUB της Logitech!

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη