Huawei Watch Ultimate: το απόλυτο smartwatch είναι εδώ!

by Zikou Stella

Σχεδιασμένο για σένα που θέλεις το απόλυτο, το νέο smartwatch της Huawei Watch Ultimate, συνδυάζει κλασικό design, κορυφαία υλικά και την πολυετή εμπειρία της κινεζικής εταιρείας στην κατασκευή έξυπνων ρολογιών.

 

Για την κατασκευή του Watch Ultimate, η Huawei έχει χρησιμοποιήσει προηγμένα υλικά, όπως κράμα Liquidmetal από ζιρκόνιο, υλικό που έχει 4,5 φορές μεγαλύτερη αντοχή, 2,5 φορές υψηλότερη σκληρότητα από κράματα τιτανίου, ενώ είναι 17,4% πιο ελαφρύ από το ανοξείδωτο ατσάλι, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση. Παράλληλα, η στεφάνη του ρολογιού είναι κατασκευασμένη από νανοκεραμικό υλικό, που έχει αντίστοιχη αντοχή σε διάβρωση και γρατζουνιές με εκείνη των πολύτιμων λίθων, ενώ η οθόνη προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφειριού. Ακόμα και το σπορ λουράκι είναι κατασκευασμένο από υδρογονωμένο καουτσούκ νιτριλίου, προκειμένου να είναι πιο ανθεκτικό, ελαφρύ και άνετο.

 

Το Watch Ultimate θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την Voyage Blue, που είναι εμπνευσμένη από τους ωκεανούς και τις θαλάσσιες δραστηριότητες, και την Expedition Black, που είναι εμπνευσμένη από τον νυχτερινό ουρανό, για σένα που δεν μπορείς να ζήσεις μακριά από τη φύση.

Για το Voyage Blue η Huawei έχει επιλέξει στεφάνη με μεγάλες ενδείξεις για τα λεπτά της ώρας, ενώ για το Expedition Black, στεφάνη με ταχύμετρο και πυξίδα, με κόκκινη ένδειξη για τον βορρά, ενώ έχει δημιουργήσει και τα ανάλογα watch faces, στην πρώτη περίπτωση με ένα χάρτη της γης και την γη με τον έναστρο ουρανό στη δεύτερη, αμφότερα με ενδείξεις χρονικής ζώνης για 24 μεγάλες πόλεις.

 

Την κλασική και σπορτίφ αισθητική του ρολογιού συμπληρώνουν η περιστρεφόμενη κορώνα, για την εύκολη πλοήγηση στις εφαρμογές. Το κουμπί function ενεργοποιεί τα προγράμματα άθλησης ή την αγαπημένη σου εφαρμογή. Το κουμπί Assist εναλλάσσει ανάμεσα στα Expedition Mode, το Scuba Diving Mode και το Free Dive Mode, που σου παρέχουν άμεσα όλες τις βασικές πληροφορίες για να είσαι ασφαλής, ανεξαρτήτως δραστηριότητας.

Σε ό,τι αφορά την καταγραφή των στατιστικών υγείας, το Huawei Watch Ultimate, διαθέτει ιατρικού επιπέδου ηλέκτροκαρδιογράφημα, δυνατότητα μέτρησης της αρτηριακής δυσκαμψίας, μέτρηση των καρδιακών παλμών, του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, του στρες, του ύπνου σου και των βημάτων.  Όσο για την άθληση, υποστηρίζει περισσότερα από 100 διαφορετικά στυλ προπόνησης, είναι συμβατό με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές άθλησης, ενώ ενσωματώνει υψηλής ακρίβειας, διπλής συχνότητας GPS συμβατό και με τα πέντε βασικά δορυφορικά συστήματα θέσης (GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU και QZSS).

 

 

Φυσικά, δεν λείπουν οι αισθητήρες υψομέτρου, βάθους και ατμοσφαιρικής πίεσης (με ειδοποίηση για καταιγίδες), η παρακολούθηση του ηλιακού κύκλου, του σεληνιακού κύκλου και των παλιρροιών. Όλα αυτά με το Watch Ultimate να έχει πλήρη αδιαβροχοποίηση και να μπορεί να βουτήξει στα 100 μέτρα, διαθέτοντας τέσσερα διαφορετικά mode κατάδυσης, με εξελιγμένο και πλήρως παραμετροποιήσιμο υπολογιστή κατάδυσης.

 

Όσο για το hardware, το Watch Ultimate διαθέτει μεγάλη οθόνη διαμέτρου 1,5 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED LTPO, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2 με λειτουργία hands-free και dialer για την διαχείριση κλήσεων και μεγάλη μπαταρία με αυτονομία έως 14 ημερών, με μόλις 60 λεπτά για μία πλήρη φόρτιση. Τέλος, το Huawei Watch Ultimate είναι συμβατό με όλα τα smartphones, με Android 6.0 (ή νεότερο) και iOS 9.0 (ή νεότερο).

Μπορείς να δεις ακόμη