Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Ο Απρίλιος είναι εδώ και την εβδομάδα που έρχεται κλείνουν τα σχολεία και υπάρχουν αρκετές επιλογές για να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και να το ευχαριστηθείς με τη ψυχή σου. Υπάρχουν ταινίες και σειρές τόσο σε online streaming, όσο και στην τηλεόραση σου.

Εννοείται πως από τη πλευρά μας δεν θα μείνουμε μόνο σε όσα έρχονται την επόμενη εβδομάδα, αλλά θα σου προτείνουμε και κάτι επιπλέον για να εμπλουτίσεις τη λίστα προβολών σου.

Και άτακτος και… τσουπακάμπρα

Το Netflix κρατά τα ηνία στις προβολές της επόμενης εβδομάδας, καθώς αναμένονται δύο πολύ σημαντικές πρεμιέρες τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους λίγο μεγαλύτερους της οικογένειας.

Στις 6 Απριλίου βγαίνει η δεύτερη σεζόν της Βραζιλιάνικης σειράς κινουμένων σχεδίων, «The Nutty Boy». Ο Άτακτος (Nutty) είναι ένα αγόρι που σκέφτεται έξω από τα στεγανά της καθημερινότητας και αγαπά να ανακατεύει τους πάντες στις περιπέτειες και τα σχέδια του, ακόμα και αν δεν πάνε στο τέλος και τόσο καλά. Η σειρά «The Nutty Boy» χαρακτηρίζεται από παιδική αφέλεια και υψηλού επιπέδου χιούμορ. Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια και υπόσχεται ξέγνοιαστες στιγμές με μπόλικο γέλιο.

 

 

Μία μέρα μετά (7 Απριλίου) κάνει πρεμιέρα στο Netflix η οικογενειακή ταινία «Chupa». Αν θέλαμε να περιγράψουμε την παραπάνω ταινία με τρεις λέξεις τότε αυτές θα ήταν εφηβεία, φιλία και… τσουπακάμπρα. Τώρα πιθανότατα ρωτάς τι είναι το τσουπακάμπρα. Σύμφωνα με τον αστικό μύθο (Ισπανικής προέλευσης κυρίως στις περιοχές της Λατινικής Αμερικής) τα τσουπακάμπρα είναι πλάσματα που τρέφονταν με τα ζώα των βοσκών και έχουν μορφή που παραπέμπει σε εξωγήινους.

Η ταινία λοιπόν έχει να κάνει με την ανακάλυψη ενός μικρού τσουπακάμπρα από τον Άλεξ, στην καλύβα του παππού του, ενώ έχει πάει στο Μεξικό για να επισκεφθεί συγγενείς του.  Μαζί με τα ξαδέρφια του, ο Άλεξ θα ζήσει μια μεγάλη περιπέτεια στη προσπάθεια του να σώσει τον μικρό του φίλο. Η γονική συναίνεση είναι επιθυμητή για την παρακολούθηση της ταινίας και η διάρκεια της είναι μία ώρα και τριάντα πέντε λεπτά.

 

 

O Pablo και μια έκπληξη

Στις 2 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό)  ήρθε στην Ελλάδα ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Pablo» από τη Vodafone TV. Η συγκεκριμένη σειρά κινουμένων σχεδίων έχει ως πρωταγωνιστή ένα παιδί με αυτισμό το οποίο μέσα από τα σκίτσα του αντιμετωπίζει τις καθημερινές δυσκολίες και ζει τη ζωή με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η σειρά είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια και μπορεί να διδάξει όλα τα μέλη της για το μείζον θέμα του αυτισμού.

 

 

Εκτός του «Pablo» προτείνουμε να αφιερώσεις χρόνο με τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας και να παρακολουθήσεις μαζί τους της σειρά «Hit Monkey». Η σειρά, τύπου anime, του Disney+ παρουσιάζει τις περιπέτειες μιας πολύ οργισμένης μαϊμούς και ενός αντιπαθητικού φαντάσματος να καταστρέψουν τον υπόκοσμο του Τόκιο. Η σειρά είναι κατάλληλη για ανηλίκους άνω των 16 ετών και υπόσχεται στιγμές δράσης και έντασης.

 

 

Κάθε μία από τις παραπάνω προτάσεις έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό και έχει τη δυνατότητα να σε ταξιδέψει σε κόσμους μαγικούς. Με μία τηλεόραση ανάλυσης UHD 4K η εμπειρία προβλέπεται να σου μείνει αξέχαστη και όσο για εμάς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα.

Μπορείς να δεις ακόμη