Η Morris στην έκθεση IFA 2022

by Aggeliki Tsoukana

Ισχυρή η παρουσία μιας δικής μας ελληνικής εταιρείας στην έκθεση IFA 2022 στο Βερολίνο. Ο λόγος για τη Morris, το brand που εδώ και 50 χρόνια ξεχωρίζει και πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά ηλεκτρικών συσκευών και τώρα ανοίγει πανιά για άλλες μεγάλες χώρες.

Μέσα από ένα άρτια δομημένο περίπτερο (booth), η Morris ξεναγεί επισκέπτες της έκθεσης από ολόκληρο τον κόσμο, στον δικό της χρωματιστό κόσμο συσκευών που έχουν σχεδιαστεί για να εμπλουτίσουν με ένα πιο χαρούμενο τόνο την καθημερινότητά μας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα τις απαραίτητες τεχνολογικές καινοτομίες που επιτάσσει το σύγχρονο home living.

Αφυγραντήρες σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, retro design ψυγεία no-frost με έντονη προσωπικότητα, μικροσυσκευές που θέλεις να ταιριάξεις μεταξύ τους mix-n-match και επαγγελματικό εξοπλισμό για κάθε ανάγκη, συνθέτουν το ψηφιδωτό του booth της Morris στο Βερολίνο.

 

 

Αφυγραντήρες

Η πρώτη εταιρεία που φέρνει χρωματιστούς αφυγραντήρες στην ελληνική αγορά είναι η Morris με τη σειρά Color Series και αποτελείται από 4+1 χρώματα, κόκκινο, κρεμ, γαλάζιο, φιστικί και μαύρο αφήνοντας στην άκρη τον «αδιάφορο» χρωματικά λευκό αφυγραντή.

Η εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά τον καλύτερο αφυγραντή που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, το μοντέλο MDP-25500HIW που θα χαρακτηρίζεται από την πραγματικά αθόρυβη λειτουργία του και τη χαμηλή κατανάλωση. Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα ενσωματώνει όποια τεχνολογία μπορεί να φανταστεί κανείς ότι μπορεί να έχει ένας αφυγραντήρας.

 

 

Ψυγεία

Ζήσε μέσα στο χρώμα είναι το μότο της σειράς Retro Design της Morris, με ψυγειοκαταψύκτες no-frost που εντυπωσιάζουν με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τον κομψό σχεδιασμό που ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και την έντονη προσωπικότητα που θα προσδώσουν σε κάθε χώρο που θα τοποθετηθούν.

 

 

Μικροσυσκευές

Οι χρωματιστές μικροσυσκευές της Morris ήταν οι πρώτες που μας εισήγαγαν το χρώμα στην καθημερινότητα κάνοντάς μας να αλλάξουμε τον τρόπου που βλέπαμε μέχρι σήμερα τις λευκές – άχρωμες ηλεκτρικές συσκευές. Φούρνοι μικροκυμάτων, εσπρεσιέρες, καφετιέρες, φρυγανιέρες και βραστήρες θα σε κάνουν να ψάχνεις το πώς θα τις συνδυάσεις με το χρωματιστό σου ψυγείο!

 

 

 

Επαγγελματικός εξοπλισμός

Ένας τομέας όπου επενδύει διαχρονικά η Morris είναι αυτός του επαγγελματικού χώρου και μέσα από μια τεράστια γκάμα ηλεκτρικών συσκευών σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες του ξενοδοχειακού χώρου, των γραφείων και γενικά των επιχειρήσεων.

 

Κλιματιστικά

Η νέα καινοτόμα σειρά κλιματιστικών της Morris ονομάζεται Fresh Air και κάνει αυτό που μαρτυράει το όνομά της, φέρνει φρέσκο αέρα από έξω για να ανανεώσει το κλίμα στον εσωτερικό χώρο δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για να ζεις και να αναπνέεις μέσα στο σπίτι. Τα κλιματιστικά Morris μπορεί να μην ήταν παρόν στην έκθεση, αλλά μπορείς να τα αποκτήσεις πρώτος μιας και βρίσκονται ήδη στα καταστήματα.

Μπορείς να δεις ακόμη