Τσίτα τα γκάζια: πρώτο gameplay trailer για το SBK 22

by Aggeliki Tsoukana

Καλός ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με τις τέσσερις ρόδες, αλλά αν θες πραγματικές συγκινήσεις τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί σε εναλλαγές και ένταση με τους αγώνες των Superbikes και των MotoGP. Αν λοιπόν είσαι οπαδός του δίτροχου αθλητισμού τότε σίγουρα θα σε ενδιαφέρει το επερχόμενο SKB 22 που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 15 Σεπτεμβρίου 2022 για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και Xbox One. Με αφορμή λοιπόν την επικείμενη κυκλοφορία του τίτλου, η Milestone έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer.

 

 

Όπως φαντάζεσαι το SBK 22 θα μεταφέρει στην οθόνη σου την αυθεντική ατμόσφαιρα των paddocks του SBK Championship, έχοντας όλες τις επίσημες άδειες για πίστες, ομάδες και αναβάτες. Ο τίτλος θα περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο Career Mode όπου θα κληθείς να κάνεις τα πάντα: να στελεχώσεις την ομάδα, να τρέξεις τις δοκιμές εξέλιξης, να χαράξεις στρατηγική και στήσιμο και φυσικά να οδηγήσεις και να φτάσεις πρώτος στην καρό σημαία. Επίσης μέσα από τον Editor θα μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου εμφάνιση, αλλάζοντας σχέδιο στο κράνος, αυτοκόλλητα και αγωνιστικό νούμερο.

Σαν να μην έφταναν αυτά, η Milestone έχει αναπτύξει ένα νέο επαναστατικό σύστημα A.I., το A.N.N.A. που αξιοποιεί νευρωνικά δίκτυα και αλγόριθμους machine learning προκειμένου να προσφέρει ένα αληθοφανές επίπεδο δυσκολίας, όπου η απόδοση των αντιπάλων στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα βάσει της εκπαίδευσης και της προσωπικότητάς τους. Τέλος, ο τίτλος θα διαθέτει και multiplayer mode για έως και 12 παίκτες με πλήρη δυνατότητα παραμετροποίησης των αγώνων.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη