Η Sony ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα PlayStation 5

by Zikou Stella

H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε δύο νέα, πιο λεπτά μοντέλα του PlayStation 5. To πρώτο αφορά το Standard PlayStation 5 και το δεύτερο το PlayStation 5 Digital των οποίων η ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Τα νέα μοντέλα είναι μικρότερα σε όγκο κατά 30% αλλά και σε βάρος, 18% το Standard και 24% το Digital Edition, σε σχέση με αυτά που μπορείς να βρεις τη στιγμή αυτή στα ράφια των καταστημάτων. Θα έχουν τέσσερα καλύμματα, αντί για δύο ως τώρα, δύο γυαλιστερά στο πάνω μέρος και δύο ματ στο κάτω. Επίσης το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου αυξάνεται με SSD χωρητικότητας 1TB.

Όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν το PlayStation 5 Digital Edition θα έχουν την επιλογή να προσθέσουν όποτε θέλουν το Ultra HD Blu-ray Disc Drive που υπάρχει στο Standard PlayStation 5, καθώς στο εξής θα πωλείται χωριστά.

Στη συσκευασία και των δύο μοντέλων θα υπάρχει βάση για οριζόντια τοποθέτηση, όμως η βάση για να τοποθετηθεί η κονσόλα κάθετα, που θα είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα του PlayStation 5 θα πωλείται χωριστά.

Στις αρχές του 2024 θα λανσαριστούν τα πρώτα Console Covers για τα νέα μοντέλα του PlayStation 5. Στους χρωματισμούς που θα γίνουν διαθέσιμοι περιλαμβάνεται το μαύρο ματ αλλά και όσοι ανήκουν στη Deep Earth Collection, δηλαδή Volcanic Red, Cobalt Blue και Sterling Silver. Στο μέλλον θα προστεθούν νέοι χρωματισμοί σε όσους προαναφέρθηκαν.

Με παιχνίδια όπως το Marvel’s Spider-Man 2, το Alan Wake 2 και το Call of Duty: Modern Warfare 3 που έρχονται τις επόμενες ημέρες, συν τα EA Sports FC 24, Assassin’s Creed: Mirage, Baldur’s Gate 3 που είναι ήδη διαθέσιμα, θα έχεις πολλά να παίξεις στο PlayStation 5 την προσεχή εορταστική περίοδο.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη