Πλούσιο περιεχόμενο και συγκινήσεις υπόσχεται το multiplayer του Call of Duty: Warzona III

by Zikou Stella

Στο πλαίσιο του Call of Duty: NEXT event η Activision και η Sledgehammer Games δημοσίευσαν μια σειρά από νέα trailers και αποκάλυψαν πληροφορίες για το multiplayer κομμάτι του επερχόμενου Call of Duty: Modern Warfare III.

 

Zombies

Για το Zombies mode η Sledgehammer Games προτίμησε έναν μεγάλο, ανοικτό χάρτη, με μορφή PvE σε μορφή co-op extraction που μοιάζει με το Tarkov. Η παραδοσιακή κυκλική δομή καταργείται και πλέον θα κινείσαι σε διαφορετικές ζώνες του χάρτη καθώς η μάχη συνεχίζεται και κάθε φορά που θα το κάνεις αυτό θα αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας. Κλασσικά στοιχεία όπως τα story missions, τα perks και η πληθώρα Easter eggs θα δίνουν για μια ακόμα φορά το “παρών”.

“Σε αυτή την έκδοση του Zombies mode θα υπάρχουν εχθροί τόσο ζωντανοί όσο και νεκροί. Η απειλή από τους ζωντανούς φτάνει με τη μορφή της Terminus Outcomes, μιας ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας που προσέλαβε ο Zakhaev για να αυξήσει την ισχύ του. Με επικεφαλής έναν Jack Fletcher – τον επιζώντα στρατιώτη μαζί με τον Zakhaev στο τέλος του trailer – η PMC δεν κρίνει τα κίνητρα ή την ηθική των πελατών της. Αν τα χρήματα είναι καλά, η δουλειά συνεχίζεται. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία των Dark Aether Zombies θα αναγνωρίσουν την ουσία που περιέχεται στα φιαλίδια: το Aetherium, που τώρα υπάρχει σε μια εξαιρετικά εμπλουτισμένη κατάσταση που προέρχεται από την επεξεργασία τεράστιων ποσοτήτων της κρυσταλλικής μορφής του υλικού”.

Το Zombies mode του Modern Warfare III θα γίνει διαθέσιμο την ημέρα που θα λανσαριστεί το παιχνίδι. Μπορείς να δεις το τρέιλερ εδώ.

 

Online Multiplayer Modes

Πέρα από τα κλασσικά multiplayer modes που αναμένουν όλοι οι παίκτες της σειράς Call of Duty, όπως το 6v6 και το Gun Fight, θα επιστρέψουν τα κλασσικά Ground War και War. Εντελώς νέο είναι το Cutthroat mode, που θα σου δώσει την ευκαιρία να λάβεις μέρος σε σκληρές μάχες 3v3v3 που προσομοιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πραγματικότητα. Κάθε παίκτης έχει μόνο μία ζωή, οπότε θα πρέπει να είσαι απόλυτα προσεκτικός με τον στόχο να είναι πολύ απλός, να βγούνε από τη μέση όλοι οι αντίπαλοι.

 

Call of Duty: Warzone

Οι μάχες του Call of Duty: Warzone μεταφέρονται σε έναν νέο χάρτη τον Urzikstan, που θα αντικαταστήσει τον Al Mazrah. Τοποθετείται σε μια περιοχή όπου η Μέση Ανατολή συναντάει την Ανατολική Ευρώπη και ο σχεδιασμός του βασίζεται σε 11 κύριες περιοχές αλλά και αρκετές μικρότερες. Ο χάρτης βρίσκεται στα σύνορα της Republic of Adal, δηλαδή της τοποθεσίας του χάρτη Al Mazrah. Φαίνεται επίσης ότι ο Urzikstan θα έχει περισσότερες κτιριακές υποδομές σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η ανανέωση του Warzone θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Δεκέμβριο, ταυτόχρονα με την έναρξη της πρώτης σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare III.

Τα παρακάτω modes και χάρτες θα υπάρχουν στο Warzone

Battle Royale (Urzikstan, Vondel)

Resurgence (Vondel, Ashika Island)

Plunder (Urzikstan)

 

 

Αποκλειστικό περίεχόμενο για το PlayStation

Για μια ακόμα χρονιά, στο πλαίσιο της ισχύουσας συμφωνίας ανάμεσα σε Sony και Activision, θα υπάρχει αποκλειστικό περιεχόμενο για τους κατόχους PlayStation 5 και PlayStation 4. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Lockpick Operator Pack και για να το ξεκλειδώσεις κατά το λανσάρισμα θα πρέπει να προ-παραγγείλεις το παιχνίδι.

Από αντικείμενα υπάρχουν το Starry Knife melee weapon και το American Gothic SMG. Το όνομα της Lockpick είναι Elodie Micheaux και περιγράφεται ως μια πονηρή κλεπταποδόχος έργων τέχνης. Στο trailer που θα παρακολουθήσεις στη συνέχεια η Lockpick προσπαθεί να ανοίξει ένα χρηματοκιβώτιο και εξοντώνει όποιον βρεθεί στο διάβα της.

 

 

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 10 Νοεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Battle.net)

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη