Το Alan Wake γίνεται σειρά για το δίκτυο AMC, ενώ προχωράει η ανάπτυξη του Alan Wake 2

by Aggeliki Tsoukana

Η είδηση ότι η σειρά παιχνιδιών Alan Wake θα περνούσε στις τηλεοράσεις μας δεν είναι καινούργια, καθώς η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά βρίσκεται στα σκαριά από το 2018. Έκτοτε έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και μία πανδημία και πολλοί πίστευαν πως η σειρά είχε μπει για τα καλά στον πάγο. Στην πρόσφατη όμως επέτειο της Remedy Entertainment για τα 12 χρόνια του Alan Wake, έσκασε η νέα είδηση: η AMC αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς.

Όπως ανέφερε ο Sam Lake, δημιουργός και creative director του παιχνιδιού: “Συνεργαζόμαστε με την AMC για να κάνουμε πραγματικότητα την τηλεοπτική σειρά. Προς το παρόν δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να μοιραστούμε, αλλά σίγουρα θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε”. Να σου θυμίσουμε εδώ ότι το δίκτυο AMC μας έχει δώσει στο παρελθόν μερικές από τις πιο επιτυχημένες και βραβευμένες σειρές της τηλεόρασης, όπως τα “Μad Men”, “Breaking Bad”, “Better Call Saul” και το “The Walking Dead”, ενώ έχει και τη δική του υπηρεσία streaming την AMC+.

 

 

Εκτός από τη σειρά στην ίδια επέτειο η Remedy μίλησε και για το Alan Wake 2. Όπως επιβεβαίωσε ο Sam Lake ο τίτλος βρίσκεται σε φάση πλήρους ανάπτυξης, με αρκετά σημεία του να έχουν ολοκληρωθεί και να είναι playable. Δυστυχώς δεν μας έδειξαν καθόλου gameplay υλικό – παρά μόνο μερικά νέα concept arts-, καθώς Remedy και Epic Games αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους για την ώρα. Όσο για την κυκλοφορία του τίτλου, αυτή τοποθετείται εντός του 2023, οπότε αν περίμενες το νέο παιχνίδι θα χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα.

Τέλος, μάθαμε ότι το Alan Wake Remastered θα έρθει επιτέλους και στο Nintendo Switch, αφού για όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες (PC, PS4, PS5, Xbox One, Χbox Series X|S) είναι διαθέσιμο από πέρσι.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη