IFA 2017: Η Garmin εμπλουτίζει τη σειρά Vivo με τρία νέα wearables

by K-Admin 1

 

Η σειρά Vivo της Garmin επεκτείνεται, με το γνωστό κατασκευαστή wearables να παρουσιάζει όχι ένα αλλά τρία νέα μοντέλα στην έκθεση IFA 2017.

Ο λόγος για τα Vivoactive 3, Vivosport αλλά και το ξεχωριστό Vivomove HR το οποίο διακρίνεται για την πολύ όμορφη εμφάνισή του, η οποία δε διαφοροποιείται από ένα κλασσικό ρολόι, με την προσθήκη όμως μιας μικρής οθόνης στην οποία εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες. Αυτές μπορεί να έχουν σχέση με στοιχεία της καθημερινότητάς σου όπως πόσα βήματα έχεις κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει και η δυνατότητα εμφάνισης των ειδοποιήσεων που λαμβάνεις στο smartphone σου. Διαθέτει ακόμα αισθητήρα καρδιακών παλμών ενώ η αυτονομία του είναι μεγαλύτερη από τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια της αγοράς.

 

 

Ακολουθεί το Vivoactive 3, μια διαφορετική πρόταση της Garmin στα έξυπνα ρολόγια, αλλά με αυξημένες δυνατότητες γύρω από την καταγραφή δεδομένων που έχουν σχέση με τη γυμναστική σου και συναντάμε συνήθως σε wristbands. Μέσα από το μενού του Vivoactive 3 μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ 15 διαφορετικών τρόπων άσκησης, συμπεριλαμβανομένου και της Yoga, με περισσότερες να προστίθενται πιθανότατα με μελλοντική αναβάθμιση.

 

 

Τέλος το Vivosport ανήκει στην κλασσική κατηγορία των wearables, με μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και με υποστήριξη VO2 για μέτρηση δηλαδή του μέγιστου όγκου οξυγόνου που καταναλώνει ο κάτοχός του κατά τη διάρκεια μιας άσκησης. Και τα τρία μοντέλα αναμένονται στην αγορά μέσα στο Φθινόπωρο.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη