IFA 2018: Το Nespresso Vertuo φέρνει νέα, έξυπνη και μεγαλύτερη μορφή κάψουλας καφέ

by K Admin

 

Με σημαντική παρουσία στην έκθεση IFA τα τελευταία χρόνια, η Nespresso προχώρησε στην παρουσίαση νέων μηχανών καφέ που στηρίζονται στην τεχνολογία Vertuo System που έχει αναπτύξει η εταιρεία.

Ξεχωρίσαμε το μοντέλο VertuoPlus το οποίο κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στη Γερμανία και σύντομα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Η νέα μηχανή της Nespresso χρησιμοποιεί πολύ πιο μεγάλες κάψουλες απ’ αυτές που έχεις συνηθίσει, οι οποίες φέρουν ειδικό barcode στο κάτω μέρος προκειμένου η μηχανή ν’ αναγνωρίζει αυτόματα το χρόνο έγχυσης, τη θερμοκρασία, τη σωστή ποσότητα νερού κι άλλους σημαντικούς παράγοντες  που οδηγούν σ’ ένα μεγάλο ποτήρι λαχταριστού καφέ.

 

 

Η VertuoPlus της Nespresso διαθέτει 5 διαθέσιμες επιλογές καφέ με το μεγαλύτερο, αυτό του Alto, να δημιουργεί το μεγαλύτερο ποτήρι καφέ στα 414ml χωρίς να λείπουν οι κλασσικές espresso ποσότητες των 40ml,  Double Espresso στα 80ml,  Gran Lungo στα 150ml και Mug στα 230ml. Για τη χρήση και την έναρξη της όλης διαδικασίας αρκεί το πάτημα του κεντρικού πλήκτρου στην επιφάνεια της VertuoPlus ενώ ικανοποιητική μπορεί να κριθεί η ποσότητα του νερού που μπορεί να αποθηκευθεί στο πίσω μέρος.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη