IFA 2018: Οι απόλυτες gaming οθόνες φέρουν την υπογραφή της LG

by K Admin

 

Το κοινό των gamers είναι γνωστό για τις απαιτήσεις του σε ό,τι αφορά τα συστήματα, τα αξεσουάρ και τα περιφερειακά του. Όταν δε η κουβέντα πηγαίνει στις οθόνες, τότε μιλάμε για έναν συνδυασμό κορυφαίας ποιότητας και υψηλού ρυθμού ανανέωσης, κάτι που πολλές εταιρείες ακόμα και σήμερα δεν έχουν βρει τον τρόπο να πετύχουν. Η LG δεν είναι μία απ’ αυτές και φρόντισε να το αποδείξει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στην IFA του Βερολίνου, παρουσιάζοντας τη νέα της σειρά οθόνων UltraGear.

Με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ισχυρή απόδοση, οι 21:9 UltraGear ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις εμπειρίες gameplay που είναι σε θέση να απολαμβάνουν οι παίκτες. Είναι κατάλληλες για όλα τα είδη παιχνιδιών, διαθέτουν προεπιλεγμένα σετ ρυθμίσεων για άμεσα αποτελέσματα ενώ προσφέρουν φυσικά και περαιτέρω δυνατότητες παραμετροποίησης τους για εκείνους που θέλουν να φέρουν την απόδοσή τους ακριβώς στις απαιτήσεις τους.

 

 

Η ναυαρχίδα της σειράς είναι η κυρτή UltraGear 34GK950G, μια επιβλητική οθόνη στις 34 ίντσες με UltraWide QHD (3440 x 1440) ανάλυση και εκπληκτική ποιότητα εικόνας, απόρροια της τεχνολογίας Nano IPS που μπορεί να αναπαράγει με ακρίβεια το 98% της χρωματικής παλέτας DCI-P3 και πάνω από το 135% του sRBG. Υποστηρίζει τεχνολογία NVIDIA G-Sync κάνοντας ενοχλητικά φαινόμενα όπως το tearing και το stuttering (λέξεις… απαγορευμένες για κάθε παίκτη) παρελθόν.

Εκεί που η 34GK950G καταθέτει τα διαπιστευτήριά της βέβαια, είναι σε ό,τι αφορά τον ρυθμό ανανέωσης ο οποίος βρίσκεται στα 120 Hz (overclocked) προσφέροντας μια ανώτερη εμπειρία από μια τυπική οθόνη και όντας σε θέση να καλύψει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς, εκείνους δηλαδή που ξημεροβραδιάζονται παίζοντας online games τύπου Fortnite, PUBG, Overwatch και League of Legends, εκεί που ένα frame μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας.

Η ευρεία αναλογία της εξασφαλίζει την προβολή περισσότερου περιεχομένου στην οθόνη ενώ το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους σκέφτονται περισσότερες από μία οθόνες για το σύστημά τους. Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι ο σχεδιασμός της, της έχει χαρίσει δύο διεθνείς βραβεύσεις (Red Dot Design Awards, iF Design Awards) οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάξει μια χαρά στον χώρο σου.

Τα όσα μας έδειξε η 34GK950G της LG όσο την περιεργαστήκαμε στην IFA, μας κάνουν να πιστεύουμε πως πρόκειται για μία οθόνη που θα αποτελέσει μία από τις δημοφιλέστερες προτάσεις στην κατηγορία της εντός των προσεχών μηνών –η διάθεσή της αναμένεται εκτός απροόπτου μέχρι το τέλος του χρόνου. Σημείωσε πάντως την κατηγορία των 120+ Hz, είναι το νέο μεγάλο trend στο gaming…

 

Μπορείς να δεις ακόμη