IFA 2019: Η JBL επαναπροσδιορίζει τη μουσική

by K-Admin 1

 

H JBL βρήκε τον τρόπο να αποσπάσει την προσοχή των μουσικόφιλων κατά τη διάρκεια της IFA χάρη στα ολοκαίνουρια ηχεία της. Λύσεις για κάθε ανάγκη και τσέπη, έρχονται να καλύψουν ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς με τη JBL να τα πλαισιώνει και με τρία ολοκαίνουρια soundbars. Πάμε να τα δούμε όμως με τη σειρά.

 

JBL Pulse 4

Αιχμή του δόρατος της JBL κατά τη φετινή της παρουσία στην IFA ήταν το Pulse 4, ένα ηχείο πάρτι που έρχεται να αποτελέσει μία πραγματικά ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία του. Συνδυάζει τον δυνατό, ποιοτικό ήχο με τον εντυπωσιακό φωτισμό.

 

 

Το design του είναι ανανεωμένο σε σχέση με τα όσα μας είχε συνηθίσει η JBL μέχρι τώρα με τη στιβαρή κατασκευή του να του προσδίδει έναν premium αέρα. Η συσκευή φέρει πιστοποίηση IPX7 ούσα αδιάβροχη και ως εκ τούτου κατάλληλη για να τοποθετηθεί δίπλα στην πισίνα, έξω στη βροχή και γενικώς σε κάθε παρόμοιο… επίφοβο σημείο.

Ο ήχος είναι 360ο, κάτι που σημαίνει ότι θα γεμίσει τον χώρο αφού θα κατευθυνθεί προς πάσα διεύθυνση. Ο δε φωτισμός είναι απόλυτα εντυπωσιακός ενώ ρυθμίζεται και μέσω smartphone με τις δυνατότητες του Pulse 4 στον τομέα αυτό να είναι απίθανες. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του δεν έχει αλλάξει σε σχέση με το Pulse 3 αφού παραμένει στις 12 ώρες, ωστόσο υποστηρίζεται παράλληλο streaming μέσω Bluetooth από δύο συσκευές και σύνδεση με περισσότερα από 100 συμβατά ηχεία της JBL.

 

JBL Link Portable & Music

Η σειρά Link της JBL απέκτησε δύο νέα μέλη, τα Portable και Music. Όπως γίνεται αντιληπτό και από τις ονομασίες τους, το πρώτο δίνει έμφαση στη φορητότητα ενώ το δεύτερο εστιάζει στις επιδόσεις. Αμφότερα υιοθετούν την τεχνολογία ήχου 360ο της JBL έχοντας τη δυνατότητα να μεταφέρουν τον ήχο προς κάθε κατεύθυνση, προσφέρουν συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και Wi-Fi ενώ υποστηρίζουν 24bit/96kHz streaming για ήχο υψηλής ανάλυσης, Apple AirPlay 2 και Google Assistant.

Επιπρόσθετα το Link Portable διαθέτει πιστοποίηση IPX7 όντας αδιάβροχο, προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να το παίρνει μαζί του όπου κι αν πηγαίνει, καθώς επίσης να το χρησιμοποιεί άφοβα και σε εξωτερικούς χώρους. Η δε μπαταρία του, του προσφέρει αυτονομία που προσεγγίζει τις οκτώ ώρες χρήσης.

 

 

JBL Bar 2.0, 2.1 & 5.1

Η JBL δεν έμεινε όμως μόνο στα ηχεία αλλά ανανέωσε και τα soundbars της ανακοινώνοντας τρία νέα μοντέλα –τα οποία έχουν ονομασίες παρόμοιες με άλλα, ήδη υπάρχοντα όμως δεν πρόκειται να τα αντικαταστήσουν. Μπέρδεμα…

Τα Bar 2.0 All-in-One και 2.1 Deep Bass υιοθετούν την τεχνολογία Surround Sound της JBL, υποστηρίζουν Dolby Digital και έρχονται με optical, HDMI και Bluetooth. Η ισχύς του Bar 2.0 είναι στα 80 W ενώ εκείνη του Bar 2.1 στα 300 W –με το τελευταίο να συνοδεύεται και από subwoofer 8”.

Όσο για το Bar 5.1 Surround, απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω για την οικιακή τους ψυχαγωγία. Πλαισιώνεται από ασύρματο subwoofer 10” και την τεχνολογία JBL MultiBeam. Διαθέτει ισχύ 550 W, υποστηρίζει Apple AirPlay 2 και Google Chromecast ενώ έρχεται με Wi-Fi, Blueototh, HDMI 4K και Dolby Vision passthrough.

Μπορείς να δεις ακόμη