IFA 2019: Η Philips καινοτομεί με τη σκούπα Stick 3 σε 1!

by K-Admin 1

 

Η Philips παρουσιάζει τη σκούπα stick Philips Series 8000 Aqua. Μια καινοτόμο 3 σε 1 συσκευή που διευκολύνει αφάνταστα την καθαριότητα του σπιτιού λειτουργώντας σαν σκούπα, σαν σκουπάκι και σαν παρκετέζα μαζί.

Επειδή μόνο του σκούπισμα δεν φτάνει για να αφαιρεθεί όλη η σκόνη και η βρωμιά από τα δάπεδα, η Philips 8000 Aqua, διαθέτει ειδικό ακροφύσιο με απορροφητικά μαντηλάκια που απομακρύνουν την κολλημένη βρωμιά και τα βακτηρίδια.

 

Λειτουργία σκούπας και παρκετέζας

Η Philips 8000 Aqua είναι μια ισχυρή σκούπα – ραβδί  για την απορρόφηση της σκόνης από σκληρά δάπεδα  κι από χαλιά. Γεμίζοντας με νερό το ακροφύσιο Aqua και προσαρμόζοντάς το πίσω από το ακροφύσιο απορρόφησης σκόνης, προκύπτει μια παρκετέζα, ικανή να καθαρίσει τις κολλημένες βρωμιές αλλά και το τελευταίο ίχνος σκόνης από κάθε σκληρό δάπεδο.

Αν μάλιστα προσθέσεις και απορρυπαντικό ή ήπιο αντισηπτικό στο νερό του ακροφυσίου Aqua, τότε μπορείς να αφαιρέσεις έως και το 99% των βακτηριδίων.

 

 

Ολοκληρωμένη καθαριότητα με ισχύ στο maximum

Με τη Philips 8000 Aqua μπορείς να καθαρίσεις αποτελεσματικά το σπίτι σου ακόμα και αν ρυθμίσεις τη συσκευή σου στο επίπεδο max. Η μπαταρία ιόντων λιθίου,  σου επιτρέπει να σκουπίζεις μέχρι και 125m2 χωρίς να χρειαστεί να επαναφορτίσεις τη σκούπα σου.

 

Ακροφύσιο αναρρόφησης 360ο

Το καινοτόμο ακροφύσιο αναρρόφησης 360ο, επιτρέπει στη σκούπα να απορροφά σκόνη και βρωμιά χωρίς να χρειαστεί να την περάσεις από το ίδιο σημείο δεύτερη φορά. Έτσι, εκτός από το ότι τελειώνεις πιο γρήγορα, σκουπίζεις εκτελώντας ελάχιστες κινήσεις και δεν κουράζεσαι καθόλου.

 

Ακροφύσιο ηλεκτρικής βούρτσας με φωτισμό LED

Για να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ειδικά σε σημεία με συσσωρευμένη σκόνη όπως σε παχιά χαλιά ή κάτω από έπιπλα, η Philips 8000 Aqua διαθέτει κι ένα ακροφύσιο με εσωτερική ηλεκτρική περιστρεφόμενη βούρτσα.

Το συγκεκριμένο ακροφύσιο είναι εφοδιασμένο με τρία λαμπάκια LED στην μπροστινή πλευρά, για να φωτίζουν στα σημεία που σκουπίζεις και να μπορείς να διακρίνεις ακόμα και τη μη ορατή στο ανθρώπινο μάτι σκόνη.

 

 

Έξτρα ακροφύσια

Η Philips 8000 Aqua έρχεται με ένα σετ από ακροφύσια για τον καθαρισμό των επίπλων και των καθισμάτων αυτοκινήτου, με λεπτό ακροφύσιο για τα στενά σημεία, με ακροφύσιο βουρτσάκι για σχάρες ενώ αφαιρώντας το σωλήνα λειτουργεί και σαν σκουπάκι χειρός.

 

Βολική αποθήκευση

Παρέχεται ειδική βάση τοίχου για να κρεμιέται με ασφάλεια από τον τοίχο, ώστε να μην πιάνει χώρο στο δάπεδο.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη