IFA 2019: Το Motorola One Zoom κάνει καλά αυτό που υπόσχεται

by Admin_

 

 

Το νέο μέλος στην οικογένεια Motorola One παρουσιάστηκε στην IFA 2019  και δεν είναι άλλο από το Motorola One Zoom το οποίο εντυπωσιάζει με τις δυνατότητές του αλλά και με την τιμή του.

Με οθόνη 6,39 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED η οποία υποστηρίζει ανάλυση Full HD+, το Motorola One Zoom έχει εντυπωσιακή εμφάνιση όχι μόνο από τη μπροστινή πλευρά όπου τα περιθώρια είναι ελάχιστα, αλλά και από την πίσω πλευρά με ειδική επιφάνεια που δεν επιτρέπει τις δαχτυλιές. Ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε smartphones μεσαίας κατηγορίας.

 

 

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τον Snapdragon 675 της Qualcomm με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 128 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η αυτονομία παράλληλα αναμένεται να κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 4.000mAh, υποστηρίζοντας και γρήγορη φόρτιση. Οι λάτρεις του ραδιοφώνου θα χαρούν να μάθουν ότι μπορούν να ακούσουν τους αγαπημένους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς εξαιτίας της παρουσίας του σχετικού δέκτη στο εσωτερικό.

Φυσικά οι φωτογραφικές ικανότητες του Motorola One Zoom είναι και αυτές που το ξεχωρίζουν όχι μόνο από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς αλλά και από τα περισσότερα μοντέλα που ανήκουν στη μεσαία κατηγορία. Άλλωστε η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μοντέλα μεσαία κατηγορίας που να διαθέτουν τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος, με το One Zoom να είναι ένα από αυτά. Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 48MP και διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή για πολύ καλύτερες λήψεις, με το διάφραγμα F1.7 να υπόσχεται πολύ καλά αποτελέσματα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η δεύτερη κάμερα έχει ανάλυση 16MP και αποτελεί τον υπερ-ευρυγώνιο φακό του Motorola One Zoom, έχοντας τη δυνατότητα για ευρυγώνιες λήψεις υπό γωνία 117 μοιρών, καταγράφοντας ότι περίπου μπορεί να δει και το ανθρώπινο μάτι. Συνεχίζοντας, η τρίτη κάμερα των 5MP είναι ο αισθητήρας βάθους για εξαιρετικές λήψεις bokeh, με τη Motorola να δίνει αρκετή ελευθερία κινήσεων στο κομμάτι προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο.

 

Μπορείς να δεις ακόμη