Κάνε δικό σου το νέο χειριστήριο Xbox Elite Series 2 Core

by Aggeliki Tsoukana

Για σένα που θέλεις να έχεις τη δυνατότητα να παραμετροποιήσεις το χειριστήριό σου, αλλά θέλεις να έχεις έλεγχο στο πόσα χρήματα θα δαπανήσεις και πότε, η Microsoft έκανε διαθέσιμη μία νέα έκδοση του Xbox Elite Series 2 χειριστηρίου, την Core. Η νέα έκδοση, δε θα περιλαμβάνει στο πακέτο όλα τα πρόσθετα αξεσουάρ που διαθέτει το Xbox Elite Series 2, δηλαδή τους επιπλέον μοχλούς, τα έξτρα paddles, τον έξτρα σταυρό, το dock και τη θήκη μεταφοράς, όμως θα διατηρεί τη δυνατότητα ρύθμισης των μοχλών και θα περιλαμβάνει το σχετικό εργαλείο.

 

 

Με αυτό τον τρόπο η αρχική τιμή του χειριστηρίου πέφτει σημαντικά, ενώ όποτε θελήσεις να αλλάξεις και τις υπόλοιπες παραμέτρους του controller, θα μπορείς να προμηθευτείς ξεχωριστά το Complete Component Pack, με όλα τα πρόσθετα που περιγράψαμε παραπάνω. Για την ώρα το Xbox Elite Series 2 Core, είναι διαθέσιμο σε μία και μόνο έκδοση σε λευκό χρώμα, όμως η Microsoft έχει ανακοινώσει πως το χειριστήριο θα προστεθεί στο Xbox Design Lab – την πλατφόρμα που σου επιτρέπει να σχεδιάσεις και να παραγγείλεις το δικό σου custom Xbox controller – την εορταστική περίοδο του 2022.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη