Κατάγραψε το πέταγμα του χαρταετού με μία action cam

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας πλησιάζει. Σχεδιάζεις να κάνεις ένα περιπετειώδες ταξίδι, και να ζήσεις λίγες ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα σου.

Ό,τι κι αν σχεδιάζεις να κάνεις αυτό το τριήμερο, το gadget που θα σε βοηθήσει να καταγράψεις όλες τις δραστηριότητές σου είναι σίγουρα μια action cam. Ναι, τη χρειάζεσαι. Ακόμα κι αν δεν πετάξεις χαρταετό! Οι λόγοι αναλύονται παρακάτω.

 

 

Είναι ανθεκτική για να την έχεις μαζί σου παντού

Όλες οι action cams είναι φτιαγμένες για να αντέχουν καταστάσεις που θα εξουδετέρωναν οποιαδήποτε άλλη κάμερα. Κάθε μοντέλο επισημαίνει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την ανθεκτικότητά του. Όπως το βάθος κάτω από το νερό και ανθεκτικότητα στις πτώσεις (π.χ. μέγιστο ύψος πτώσης). Μάλιστα, υπάρχουν μοντέλα που ανταποκρίνονται άψογα ακόμα και σε μεγάλο βάθος όπως η σειρά GoPro HERO.

Αν η παρέα είναι μεγάλη ή αν έχεις οικογένεια, χρειάζεσαι ένα μοντέλο που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των μελών. Υπαίθριες δραστηριότητες, βόλτες με ποδήλατα στην εξοχή, μία πρόταση όπως η GoXtreme Vision Plus θα σας καλύψει και με το παραπάνω. Έρχεται με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και εξαρτήματα για να απαθανατίσετε κάθε σας περιπέτεια!

 

Σχεδόν άπειρες επιλογές τοποθέτησης

Οι action cameras είναι σχεδιασμένες για να τοποθετούνται σε τιμόνι, κράνος ή ακόμη και σε ρούχο. Μπορείς, επίσης, να την «κουμπώσεις» στο drone σου για να απαθανατίσεις τα πάντα από ψηλά. Ετοίμασε τσάντα, φόρτισε συσκευές και power banks, καθάρισε το μυαλό και ετοιμάσου για εξωτερικές λήψεις κινηματογραφικού επιπέδου!

 

Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας

Τη στιγμή που παρακολουθείς τα βίντεο που έχεις καταγράψει θέλεις να ζεις ξανά τις συναρπαστικές στιγμές από τις περιπέτειές σου. Γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις την ανάλυση που υποστηρίζει η κάμερά σου. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές είναι το HD στα 1920×1080 pixels ή το Ultra HD 4K, ανάλυση που χρησιμοποιεί τέσσερις φορές περισσότερα pixels για να δημιουργήσει την ίδια εικόνα.

 

Εύχρηστες εφαρμογές για περισσότερη δημιουργικότητα

Πολλοί κατασκευαστές action cams όπως οι GoPro, Sony και DJI, δίνουν μεγάλο βάρος στη δημιουργία συνοδευτικών mobile apps για έξυπνες συσκευές. Έτσι μπορείς να αξιοποιήσεις την κάμερά σου με περισσότερους τρόπους. Να επεξεργαστείς και να μοιραστείς τις δημιουργίες σου, να ελέγχεις απομακρυσμένα τις λειτουργίες της κάμερας, ή να επισημαίνεις τοποθεσίες στα βίντεό σου κατά τη λήψη.

 

 

Πέταγμα χαρταετού σε live stream

Είτε επιλέξεις να μοιραστείς με τον κολλητό σου μια αθλητική δραστηριότητα είτε ανέμελες στιγμές γεμάτες παιδικότητα, θα θες να μοιραστείς στιγμιότυπα και με τους υπόλοιπους φίλους σου στα social media. Σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό το κινητό σου, αλλά μία action camera έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει εξαιρετικές λήψεις στις εξορμήσεις σου με πολύ πιο ευκρινείς εικόνες.

Επίλεξε μία action cam με συνδεσιμότητα Wi-Fi και μοιράσου άμεσα τις περιπέτειές σου στα social media και πάρε άπειρα likes και καρδούλες από τους φίλους και αγαπημένους σου!

Μάλιστα, με μία κάμερα όπως η GoPro Hero9 μπορείς να κάνεις μέχρι και live streaming σε ανάλυση 1080p. Μπορείς να ξεκινήσεις και να σταματήσεις την εγγραφή χρησιμοποιώντας ένα συμβατό smartphone. Αυτό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο αν θέλεις να τοποθετήσεις την κάμερα σε ένα σταθερό σημείο για να τραβήξεις τις προσπάθειές σου κατά την επιχείρηση «πέταγμα χαρταετού».

 

Κράτησε τις πιο έντονές αναμνήσεις σου ζωντανές

Η τεχνολογία μας παρέχει όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» για να καταγράφουμε τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ζωή μας. Απαθανάτισε τις πιο όμορφες ιστορίες με μια action camera και μοιράσου τις με φίλους και αγαπημένους. Οι καλύτερες ιστορίες, άλλωστε, είναι αυτές που έχουν εικόνα!

Και μην ανησυχείς για το πού θα αποθηκεύσεις όλο αυτό το υλικό. Έχεις πληθώρα επιλογών σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, κάρτες SD ενώ υπάρχει και το «cloud». Για άφθονο αποθηκευτικό χώρο, εύκολη δημιουργία άλμπουμ και, φυσικά, για να εξασφαλίσεις ότι τα πολύτιμα αρχεία σου θα είναι πάντα ασφαλή.

Καλή διασκέδαση!

 

Μπορείς να δεις ακόμη