Κυκλοφόρησε το Baldur’s Gate: Dark Alliance II remake

by Aggeliki Tsoukana

Κυκλοφόρησε πρόσφατα (20 Ιουλίου) το Baldur’s Gate: Dark Alliance II για PC (Epic Games Store, GOG, Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S Xbox One & Nintendo Switch. Πρόκειται για remake του original τίτλου που είχε κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου του 2004 για PlayStation 2 και Xbox, και πλέον προσφέρει γραφικά ανάλυσης 4K και υποστήριξη για local cooperative play, ενώ ειδικά για την έκδοση του Steam υπάρχει και υποστήριξη για Remote Play με πολλαπλούς παίκτες.

 

 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η σειρά Dark Alliance αποτελεί spin-off των κλασσικών Baldur’s Gate παιχνιδιών, η οποία δανείζεται πολλά στοιχεία από τα παιχνίδια της σειράς Diablo της Blizzard. Έτσι, καλείσαι να διαλέξεις έναν από τα πέντε διαφορετικά classes (Βarbarian, Cleric, Monk, Necromancer ή Rogue), ένα από τα τέσσερα επίπεδα δυσκολίας (Easy, Normal, Hard ή Extreme) και να πολεμήσεις τέρατα για να ανέβεις level μέσα και έξω από την πόλη. Στην πορεία θα ξεκλειδώσεις νέες ισχυρές ιδιότητες, να δημιουργήσεις τα δικά σου όπλα και πανοπλίες και να τα αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας runestones και gems.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη