League of Legends Recall: Έφτασε η ώρα του πρώτου Sigma Cup

by Aggeliki Tsoukana

Το επαγγελματικό League of Legends επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ για ένα ακόμα σπουδαίο event. Αυτό το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Νοεμβρίου, το κλειστό “Γιώργος Κασιμάτης” θα φιλοξενήσει τις καλύτερες ομάδες από το GLL, EBL & HM στο πλαίσιο του πρώτου Sigma Cup. Την Ελλάδα και το Greek Legends League θα εκπροσωπήσει η WLGaming η οποία πριν λίγες εβδομάδες κατέκτησε το GLL Pro – Am 2022.

 

 

Μάχες μέχρι τελικής πτώσης

Ομάδες από τρία διαφορετικά ERL (European Regional Leagues) θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Sigma Cup καθώς και χρηματικό έπαθλο ύψους 8.000 €. H δράση ξεκινά το μεσημέρι του Σαββάτου (16:00) με τον πρώτο ημιτελικό στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωπες οι Diamant Esports και Dynamo Eclot. Η DIA ήταν η ομάδα που κατέκτησε το EBL Pro-Am (Βαλκανικές χώρες) ενώ η DNE πήρε την πρώτη θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση του Hitpoint Masters (Τσεχία & Σλοβακία).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει μια ακόμα μεγάλη μάχη, αυτή της WLGaming με την Entropiq. Η ελληνική ομάδα, που παρουσίασε εξαιρετική εικόνα στο GLL Pro-Am θα βρει μπροστά της τη 2η εκπρόσωπο του HM, η οποία εξασφάλισε τη συμμετοχή της τερματίζοντας 1η στο Gauntlet. Οι νικήτριες των δύο ημιτελικών θα δώσουν ραντεβού για το βράδυ της Κυριακής (20:00) στο bo5 που θα αναδείξει την πρώτη πρωταθλήτρια στον θεσμό του Sigma Cup.

 

Δώρα και εκπλήξεις στο booth του Κωτσόβολου

Ο Κωτσόβολος θα δώσει το παρόν σε ένα ακόμα μεγάλο gaming event, αφού θα έχουμε το δικό μας περίπτερο στην Activation Area του Sigma Cup. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να παίξουν Dr.Mundo Dodgeball και να διεκδικήσουν δωροεπιταγές Kωτσόβολος. Όσοι νιώθουν πιο τολμηροί μπορούν να προκαλέσουν τον θρύλο του League of Legends Κωνσταντίνο “Forg1ven” Τζωρτζίου και μπορεί να αποκτήσουν ένα El Macho Mundo skin!

Στο Shopkeeper’s Corner θα σας περιμένουν αληθινά Health & Mana Potions αλλά και συλλεκτικά δώρα από τον Κωτσόβολο και το Greek Legends League. Το booth μας θα λειτουργήσει το Σάββατο από τις 13:00 ως τις 19:00 ενώ την Κυριακή από τις 13:00 ως τις 20:00.

 

Αγοράστε τα εισιτήρια σας πριν εξαντληθούν

Εισιτήρια για το πρώτο Sigma Cup μπορείτε να προμηθευτείτε από τη σελίδα της Viva. Η τιμή τους ανέρχεται στα 7€ και ισχύουν και για τις δύο ημέρες. Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν, θα εκδοθούν μονοήμερα εισιτήρια (5€) τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε τις ημέρες της εκδήλωσης από την είσοδο του “Γ. Κασιμάτης”. Για απορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο tickets@greeklegends.gr

*Photos: Greek Legends League

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη