League of Legends Recall: Εντυπωσίασαν Ανόρθωση, WLG και PAO στην πρεμιέρα του GLL

by Zikou Stella

Μετά από τρεις ημέρες γεμάτες δράση, αγωνία και τρομερό θέαμα η πρώτη εβδομάδα του GLL Summer Split 2023 έφτασε στο τέλος της. Το φινάλε της superweek βρίσκει την Anorthosis Famagusta Esports πρώτη και αήττητη (3-0) με τις WLGaming, PAO Luminox και Pentagon Rejects να έχουν από δύο νίκες. Κακό ξεκίνημα για την Wild Panthers Esports που αγνοεί τη χαρά της νίκης.

 

 

Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε με την άτυπη ρεβάνς του τελικού του Spring Split. Η πρωταθλήτρια WLGaming αντιμετώπισε την Anorthosis σε ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην εγχώρια σκηνή. Οι “μπλε” ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και πήραν σημαντικό προβάδισμα από νωρίς. Το προβάδισμα αυτό δεν μεταφράστηκε σε εύκολη νίκη αφού η WLG δεν επέτρεπε στην αντίπαλο της να τελειώσει το ματς. Χρειάστηκαν τέσσερα Baron buffs για να καταφέρει η Ανόρθωση να λυγίσει την WLGaming.

 

Tα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

PAO Luminox vs. Wild Panthers Esports 1-0
Gamespace MCE vs. Pentagon Rejects 0-1
Team Phantasma vs. HELL Zerolag 1-0
WLGaming vs. Anorthosis Esports 0-1

 

 

Aπό τη 2η ημέρα ξεχώρισε η εντυπωσιακή εμφάνιση του PAO Luminox απέναντι στην Team Phantasma. Η ομάδα του coach Ph0b0s έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στην πρώην πρωταθλήτρια και πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη στη σεζόν. Με νίκες προχώρησαν και οι PTR & ANO που για ένα βράδυ μοιράστηκαν την 1η θέση με τον PAO. Πρώτη νίκη στη σεζόν με απίστευτη απόδοση για την WLG που δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη WPE.

 

Tα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

HELL Zerolag vs. Pentagon Rejects 0-1
Gamespace MCE vs. Anorthosis Esports 0-1
Wild Panthers Esports vs. WLGaming 0-1
PAO Luminox vs. Team Phantasma 1-0

 

 

H τρίτη και τελευταία μέρα της superweek ξεκίνησε με την Team Phantasma να γνωρίζει 2η συνεχόμενη ήττα – αυτή τη φορά από την Gamespace MCE που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Το παράδειγμα της GSMC ακολούθησε η HELL Zerolag που έστειλε την WPE στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. H ANO έκανε εύκολα το 3/3 απέναντι στην Pentagon Rejects, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι η WLG υποχρέωσε τον PAO στην πρώτη του ήττα.

 

Tα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Gamespace MCE vs. Team Phantasma 1-0
HELL Zerolag vs. Wild Panthers Esports 1-0
Pentagon Rejects vs. Anorthosis Esports 0-1
WLGaming vs. PAO Luminox 1-0

 

 

To GLL Summer Split 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch & YouTube).

 

Photo: Greek Legends League

Μπορείς να δεις ακόμη