League of Legends Recall: GLL Summer Split 2022 – Week 2 Recap

by Aggeliki Tsoukana

Απόλυτη κυριαρχία για τη WLGaming που μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής εβδομάδας του GLL Summer Split 2022 έμεινε μόνη στην κορυφή (ενώ παραμένει αήττητη). Στη 2η θέση συγκατοικούν Anorthosis Famagusta Esports και Gaming Olympiacos Alimou με τον δεύτερο να αναδεικνύεται νικητής στο μεταξύ τους ντέρμπι. Δύο στα δύο για την πρωταθλήτρια Team Phantasma που δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τον καλό της εαυτό.

Πήρε το ντέρμπι η WLG, “ανάσα” για την TP

Τo highlight της 3ης αγωνιστικής ήταν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε WLGaming και Gaming Olympiacos Alimou. Μετά από ένα αρκετά αμφίρροπο early game, η WLG έχτισε ένα μικρό προβάδισμα το οποίο και μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα. Οι κόκκινοι κέρδιζαν το ένα fight μετά το άλλο με εκείνο του 31’ να είναι καθοριστικό και να τους δίνει την 3η τους νίκη στη σεζόν. Καταπληκτικός για μια ακόμα φορά ο Waena που πήρε το 3ο συνεχόμενο βραβείο πολυτιμότερου παίκτη (και μάλιστα κόντρα στην παλιά του ομάδα).

 

 

Παραλίγο… κάζο για την Team Phantasma που έφτασε πολύ κοντά στο να γνωρίσει ήττα σοκ από τη Zerolag Esports. H ZRL είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές να μην μπορούν να βρουν απαντήσεις. Χρειάστηκε διπλό teleport και backdoor για να πάρουν τα “φαντάσματα” την πρώτη τους νίκη στη σεζόν και μια βαθιά “ανάσα”. Άνετη νίκη για την Anorthosis Famagusta Esports απέναντι στη Hive Athens στην επιστροφή του Dom1nant στο Greek Legends. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η Team Refuse νίκησε την Gamespace MCE.

 

Απίθανη ανατροπή από τον GOAL

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν εκείνο του Ολυμπιακού Αλίμου με την Ανόρθωση. Η ομάδα από την Κύπρο μπήκε πολύ δυνατά και έμοιαζε πως θα έπαιρνε εύκολα τη νίκη. Η αδυναμία της ωστόσο να κλείσει το παιχνίδι, έδωσε χρόνο στους παίκτες του Ολυμπιακού να scalάρουν και να φτάσουν σε μια απίστευτη ανατροπή. Ό,τι δεν κατάφερε η ANO, το πέτυχε νωρίτερα η WLG. Τέσσερα στα τέσσερα για την WLGaming που είχε ξανά πρωταγωνιστή τον Waena και “καθάρισε” την GSMC χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

 

 

Κατά τη διάρκεια της 4ης αγωνιστικής είδαμε ξανά την παλιά καλή Team Phantasma. Η επιστροφή του Sanity στη θέση του Support φαίνεται πως έδωσε ώθηση στους πρωταθλητές που δεν άφησαν κανέναν περιθώριο αντίδρασης στη Hive. Εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε με εύκολη νίκη που δίνει ψυχολογία στην TP ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πισωγύρισμα για την Team Refuse που μετά από 2 σερί θετικά αποτελέσματα ηττήθηκε από τη Zerolag, που πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη.

Μετά από 4 αγωνιστικές η WLGaming είναι μόνη 1η στη βαθμολογία (4-0), ενώ Olympiacos Alimou και Anorthosis Esports μοιράζονται τη 2η θέση με 3-1. Ακολουθούν Team Phantasma και Team Refuse με 2-2, με τις Hive & Zerolag να είναι στο 1-3. Μόνη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Gamespace MCE με 0-4.

 

 

Greek Legends League Viewing Party

Μια πρώτη γεύση από LAN θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν την Τρίτη 14 Ιουνίου οι φίλοι του Greek Legends League. Ο κινηματογραφικός προβολέας του Θερινού Σινεμά Ελληνίς Cinemax στην Αθήνα, θα προβάλει τους δύο τελευταίους αγώνες της 6ης αγωνιστικής του GLL Summer Split 2022: Hive Athens EC vs WLGaming (21:00) και Anorthosis Famagusta Esports vs Team Phantasma (22:00). Αν θέλετε και εσείς να παρακολουθήσετε το κορυφαίο πρωτάθλημα esports της χώρας στη μεγάλη οθόνη, κλείστε δωρεάν θέση εδώ.

*Photos: Greek Legends League*

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη