League of Legends Recall: GLL Summer Split 2022 – Week 6 Recap

by Aggeliki Tsoukana

Μια “ανάσα” μακριά από την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του GLL Summer Split 2022 βρίσκεται η WLGaming που με δύο αγωνιστικές να απομένουν έχει 11 νίκες και μόλις μια ήττα. Τη συμμετοχή τους στα Playoffs εξασφάλισαν επίσης η Anorthosis Famagusta Esports και Gaming Olympiacos Alimou, την ώρα που η μάχη για την 4η θέση έχει “ανάψει” για τα καλά – όμως η Team Phantasma εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Hive Athens EC.

 

Η πιο κρίσιμη Δευτέρα μέχρι την επόμενη

Δεν μπορούμε να θυμηθούμε αγωνιστική ημέρα με τόσα κρίσιμα παιχνίδια μαζεμένα. Ξεκινάμε ανάποδα και με το μεγάλο ντέρμπι που λογικά θα κρίνει ποιος θα κατακτήσει τη 2η θέση της κανονικής περιόδου. Η Anorthosis Famagusta Esports ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό Αλίμου σε ένα τρομακτικό 25λεπτο stomp. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο νεαρός Jungler Daglas (10/1/4) στην πρώτη εμφάνιση της Bel’Veth στο Summoner’s Rift του Greek Legends League.

 

 

Στο ντέρμπι της 4ης θέσης η Team Phantasma νίκησε εύκολα τη Hive Athens EC και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα Playoffs. Τα “φαντάσματα” ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί των 5 αγώνων της HIVE. Εύκολο απόγευμα για την WLGaming κόντρα στην Gamespace MCE με τον Bananitoo να αναδεικνύεται ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Νίκη “χρυσάφι” για τη Zerolag Esports που κέρδισε την Team Refuse για 2η φορά και τη φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα μπαράζ υποβιβασμού.

 

Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση για τα Playoffs ο Ολυμπιακός Αλίμου

Το αρνητικό σερί του GOAL έλαβε την καλύτερη δυνατή στιγμή, με την ομάδα του Αλίμου να κερδίζει την Team Phantasma και να κλείνει θέση στα Playoffs (αν έχανε θα είχε ανταγωνισμό ακόμα και για την 3η θέση). Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε στον χάρτη για αρκετή ώρα όμως ένα teamfight ήταν αρκετό για να μπει η Team Phantasma ξανά στο παιχνίδι και να αρχίσει να ψάχνει την ανατροπή. Με μπροστάρη τον πολύπειρο Εdward ο Ολυμπιακός Αλίμου κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να πάρει μια τεράστιας σημασίας νίκη που τον έστειλε και μαθηματικά στα Playoffs (εξασφάλισε την 3η θέση).

 

 

Μια WLGaming να την πιεις στο… “ποτήρι”. Οι “κόκκινοι” έκαναν ό,τι ήθελαν κόντρα στην Team Refuse και με μια επιβλητική εμφάνιση ανέβηκαν στο 11-1. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε ήταν το πλάνο για την Ανόρθωση που πετούσε “φωτιές” απέναντι στη Zerolag Esports την οποία και διέλυσε σε κάτι λιγότερο από 19 λεπτά! Νίκη που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής (και υπό συνθήκες και των Playoffs) πήρε η Gamespace MCE που στο εναρκτήριο παιχνίδι της 12ης ημέρας σόκαρε τη Hive.

 

 

H βαθμολογία δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε

Αυτή τη φορά θέλουμε να “επιβραβεύσουμε” όσους προπαραγγείλουν νωρίς (και συγκεκριμένα ως τις 9 Ιουλίου) τα εισιτήρια τους. Αυτό σημαίνει πως όσοι κάνετε τις αγορές σας ως το Σάββατο 9/7 θα αποκτήσετε το εισιτήριο σας στην προνομιακή τιμή των 7€. Οι αναποφάσιστοι που δεν θα προλάβετε την τιμή early bird μην αγχώνεστε αφού δεν άλλαξε κάτι από τον περασμένο τελικό με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10€.

 

 

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του μεγάλου τελικού του GLL Summer Split 2022

Τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Greek Legends League Summer Split 2022 είναι πλέον διαθέσιμα. Στις 31 Ιουλίου οι κορυφαίες ομάδες του ελληνικού League of Legends θα δώσουν το “παρών” στο Γ. Κασιμάτης του ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή για το καλοκαίρι που διανύουμε. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εδώ.

Για απορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο tickets@greeklegends.gr

 

Ονειρική εβδομάδα για τους Έλληνες του LEC

Tο απόλυτο είχαν οι τρεις Έλληνες εκπρόσωποι στο LEC Summer Split 2022. Η Rogue του Comp έκανε το 2/2 (ενάντια σε SK & XL) και πλέον μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στην πρώτη θέση (σε τριπλή ισοβαθμία 5-2 με Fnatic και Excel). Δύο στα δύο και για την Team Vitality του labrov κόντρα σε SK Gaming & Astralis. Τεράστιας σημασίας νίκες πήρε η Misfits στην οποία αγωνίζεται ο Mersa με τον Έλληνα άσο να αναδεικνύεται κορυφαίος παίκτης της ομάδας του στην επικράτηση επί της MAD Lions.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη