Παγκόσμια Ημέρα Video Games: Αξιοποίησε καλύτερα την κονσόλα σου με μία 4Κ HDR TV

by Aggeliki Tsoukana

H Παγκόσμια Ημέρα των video games γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Ιουλίου. Είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με το αγαπημένο σου χόμπι, αναβαθμίζοντας την τηλεόρασή σου!

Τα PlayStation 5 και Xbox Series X/S είναι άλλωστε μια καλή αφορμή για να αναβαθμίσεις την τηλεόρασή σου. Γιατί μόνο με μία Gaming 4Κ HDR TV θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητές τους.

 

Οι διαφορές που… κάνουν τη διαφορά!

Όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις για gaming παρέχουν τεχνολογίες που δύσκολα θα συναντήσεις σε μια TV που δεν είναι κατάλληλη για αυτό τον σκοπό. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν αναβαθμίζεται μόνο η εικόνα και ο ήχος, αλλά κι ο τρόπος που παίζεις!

 

 

Μεγάλο εύρος οθόνης για κορυφαία εμπειρία gaming

Οι διαστάσεις της τηλεόρασης παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμπειρία θέασης και γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέξεις πολύ σοφά. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις, όσον αφορά τις τηλεοράσεις 4Κ, είναι ότι ο θεατής θα πρέπει να βρίσκεται αρκετά κοντά για να εκτιμήσει την επιπλέον ανάλυση που προσφέρει η εν λόγω τεχνολογία. Για παράδειγμα, σε μια τηλεόραση 4Κ 60 ιντσών η ιδανική απόσταση θέασης είναι περίπου τα 1,8 μέτρα. Από εκεί και πέρα βέβαια είναι και το θέμα του διαθέσιμου χώρου γιατί μία τηλεόραση    60-65 ιντσών είναι αρκετά μεγάλη. Ωστόσο, επειδή μιλάμε περισσότερο για gaming, όσο μεγαλύτερο πάνελ έχουμε, τόσο καλύτερη η εμπειρία. Επομένως εξέτασε την αγορά μίας τηλεόρασης 4Κ με διαγώνιο από 49 ίντσες και πάνω.

 

Γρήγορη δράση με τέλεια απόδοση εικόνας

Οι σύγχρονες κονσόλες υποστηρίζουν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης έως 120Hz, για μια απίστευτα ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Ο ρυθμός ανανέωσης εικόνας μετριέται σε Hz και δηλώνει το πόσες φορές ανανεώνεται η εικόνα στην οθόνη σου. Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό χαρακτηριστικό για μία gaming τηλεόραση. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός, τόσο πιο ομαλή είναι η εικόνα. Μία 4K gaming TV με υποστήριξη HDMI 2.1 θα σου επιτρέψει να απολαμβάνεις παιχνίδι με ανάλυση 4Κ στα 120Hz, για την απόλυτη εμπειρία.

 

 

Ενεργοποίηση τη λειτουργία game για να είσαι πάντα μπροστά

Το game mode είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των Gaming TVs. Μόλις ενεργοποιηθεί, η οθόνη της τηλεόρασης θα ρυθμιστεί αυτόματα στον βέλτιστο χρόνο απόκρισης για πιο ομαλή εικόνα. Παράλληλα, μειώνεται η καθυστέρηση ανάμεσα στο πάτημα ενός πλήκτρου και στο πότε αντιδρά ο ήρωάς σου στην οθόνη. Ειδικά στα ανταγωνιστικά παιχνίδια το χιλιοστό δευτερολέπτου μπορεί να κάνει τη διαφορά στο δρόμο προς τη νίκη.

 

Με HDR για απόλυτη εμβύθιση

Οι κονσόλες τελευταίας γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series X/S είναι η απόλυτη επιλογή για Gaming σε υπερυψηλή ανάλυση 4Κ, με υποστήριξη HDR (High Dynamic Range) για μεγαλύτερη οπτική ζωντάνια! Οι σύγχρονες Gaming TVs θα σου επιτρέψουν να αξιοποιήσεις τη λειτουργία HDR σε εκατοντάδες τίτλους παιχνιδιού. Για να βυθίζεσαι στη δράση με πιο ευκρινείς χαρακτήρες, πιο φωτεινούς κόσμους και απίστευτες λεπτομέρειες.

 

 

Ήχος που σε βάζει στο επίκεντρο

Για τις ώρες που θα θέλεις να αφήσεις στην άκρη τα gaming headset σου, θα χρειαστείς μία τηλεόραση που θα συνδυάζει ποιοτική εικόνα με πλούσιο ήχο. Μία Gaming TVs προσφέρει τεχνολογίες ήχου, όπως ήχο surround για καθηλωτική εμπειρία gaming. Ενεργοποίησε την αντίστοιχη λειτουργία στην τηλεόραση και στην κονσόλα σου, και απόλαυσε το υπέροχο soundtrack του Elden ring, ή καθηλώσου από τον ρεαλισμό που Gran Turismo 7!

Η τηλεόραση που θα επιλέξεις θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό την εμπειρία που θα αποκομίσεις από τα αγαπημένα σου video games. Μην κάνεις εκπτώσεις στη διασκέδασή σου.

Μπες στο www.kotsovolos.gr και ανακάλυψε τηλεοράσεις για Gaming με «πλούσια» εικόνα, που συνδυάζεται με ισχυρά ηχεία και εντυπωσιακές τεχνολογίες ήχου όπως DTS ή Dolby Digital surround. Για κορυφαίες εμπειρίες gaming, είτε παίζεις “solo” είτε με παρέα.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη