League of Legends Recall: Πέρασε στο παγκόσμιο η Team BDS του Labrov

by Aggeliki Tsoukana

Τεράστια διάκριση για τον Λάμπρο “Labrov” Παπουτσάκη που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends. H Team BDS του Έλληνα άσου επικράτησε με 3-0 της Golden Guardians και θα αγωνιστεί στο Play-In stage του Worlds 2023 που διεξάγεται στη Νότια Κορέα. Ο Λάμπρος θα γίνει μόλις ο 3ος Έλληνας παίκτης League of Legends που παίζει σε World Championship. Πρεμιέρα και για το GLL Pro-Am 2023, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο συμπληρώθηκε το “παζλ” του swiss round της διοργάνωσης.

H Team BDS είχε άγριες διαθέσεις και φρόντισε να το δείξει με το… καλημέρα. Το game 1 εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με την ομάδα του Labrov να παίρνει από νωρίς το προβάδισμα και να “καθαρίζει” την αντίπαλο της σε μόλις 20 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα. Η αμερικανική ομάδα έβγαλε αντίδραση στη δεύτερη αναμέτρηση και είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της. Μπορεί το dragon soul να έδωσε ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στην GG, όμως η BDS είχε ακόμα “σφυγμό”. Στο 27’ η BDS εξασφάλισε το Baron buff, πήρε το ace και επέστρεψε στο παιχνίδι, για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 34ο λεπτό.

Το game 3 αποδείχτηκε τυπική διαδικασία, με την ομάδα από το LEC να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο Summoner’s Rift. Αξίζει να σημειώσουμε πως στα 30 λεπτά που διήρκησε το παιχνίδι η Golden Guardians κατάφερε να πάρει μόλις 1 kill (έναντι 12). Eξαιρετική παρουσία από τον Λάμπρο Παπουτσάκη που συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση της BDS στο Play-In Stage του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Επόμενο παιχνίδι για τον labrov την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 13:00 (αντίπαλος της η Team Whales από το Βιετνάμ).

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια του Worlds 2023 με ελληνική μετάδοση, συντονιστείτε στα κανάλια του GamersLounge (Twitch & YouTube)

 

 

Πρεμιέρα για το GLL Pro-Am 2023

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος του GLL Pro-Am 2023 με τέσσερις ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για το swiss. Το Σάββατο η Team Mythic επικράτησε με 2-0 της Team Insidious, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και η Team Zhonyas Revolution την Reclusive. To 2-0 κυριάρχησε και την Κυριακή με τις Lynch Esports και Visual Perception να κερδίζουν τις Crystal και Paranormal Invaders αντίστοιχα. Η 1η αγωνιστική της β’ φάσης έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

 

*Photo: Lolesports, Greek Legends League

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη