League of Legends Recall: Συνέχισαν με νίκες WLGaming & PAO Luminox

by Zikou Stella

Έπεσε το βράδυ της Τετάρτης (14/6) η “αυλαία” της 2ης αγωνιστικής εβδομάδας του GLL Summer Split 2023. Μετά από πέντε αναμετρήσεις WLGaming, Anorthosis Famagusta Esports και PAO Luminox μοιράζονται την κορυφή και όλα προμηνύουν ένα αγωνιώδες σπλιτ. Οι τρεις αυτές ομάδες έχουν από 4 νίκες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιά από αυτές θα κλείσει τη regular season στην κορυφή.

Να “τρελάνει” τον κόσμο φαίνεται πως έχει βαλθεί ο εντυπωσιακός PAO Luminox. Οι “πράσινοι” πέτυχαν δύο ακόμα νίκες και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το τέλος της 2ης εβδομάδας (τριπλή ισοβαθμία). Ο PAO παρουσιάστηκε πολύ καλά διαβασμένος στο ντέρμπι της Τρίτης με την Ανόρθωση και αν και στα χαρτιά ήταν το αουτσάιντερ κατάφερε να πάρει μια τεράστιας σημασίας νίκη. Απέναντι στη GSMC ο PAO αγχώθηκε όμως κατάφερε να σπάσει το αντίπαλο nexus και να κλείσει τη week 2 με δύο στα δύο.

 

 

Με δύο εμφατικές νίκες συνέχισε την πορεία της στο Summer Split η WLGaming. Οι πρωταθλητές λύγισαν τις TP και HELL, έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες και έπιασαν κορυφή. Την τριπλέτα της κορυφής συμπληρώνει η Anorthosis Famagusta Esports που μετά την ήττα στο ντέρμπι, “ξέσπασε” στη WPE. Αξίζει να σημειωθεί πως WLG, PAO και ANO είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν περισσότερες νίκες από ήττες.

 

 

Τέλος στο αρνητικό σερί της έβαλε η Team Phantasma που νίκησε την PTR και έμεινε στις θέσεις που οδηγούν στα Playoffs. Μαζί με την TP και η Gamespace MCE που έχει 2 νίκες σε 5 ματς. Πολύ κακό διήμερο για την Pentagon Rejects που είδε το αρχικό 2-0 να γίνεται 2-3. Μια από τις ομάδες που τη νίκησαν ήταν η ουραγός Wild Panthers Esports. Οι “πάνθηρες” απέναντι στην PTR πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη για το φετινό καλοκαίρι. Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα συναντάμε την WPE αλλά και την HELL Zerolag που μετά από δύο ακόμα ήττες έφτασε στο 1-4.

Μετά και το τέλος της 2ης αγωνιστικής εβδομάδας, τρεις ομάδες φαίνεται να έχουν ήδη ξεχωρίσει. Τις δύο από αυτές τις περιμέναμε: την πρωταθλήτρια – και γεμάτη “αστέρια” – WLGaming και την πανίσχυρη Ανόρθωση. Αυτό που δεν είχαμε υπολογίσει ήταν το “εκρηκτικό” ξεκίνημα από τον PAO Luminox. Η ομάδα των Lotus και Nikoflex μοιάζει ικανή να κοιτάξει στα μάτια τα φαβορί της λίγκας.

 

Tα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Pentagon Rejects vs. Wild Panthers Esports 0-1
HELL Zerolag vs. Gamespace MCE 0-1
PAO Luminox vs. Anorthosis Esports 1-0
WLGaming vs. Team Phantasma 1-0

 

Tα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Pentagon Rejects vs.Team Phantasma 0-1
HELL Zerolag vs. WLGaming 0-1
PAO Luminox vs. Gamespace MCE 1-0
Wild Panthers Esports vs. Anorthosis Esports 0-1

 

H βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές

1.WLGaming 4-1
2. Anorthosis Esports 4-1
3. PAO Luminox 4-1
4. Pentagon Rejects 2-3
5. Gamespace MCE 2-3
6. Team Phantasma 2-3
7. HELL Zerolag 1-4
8. Wild Panthers Esports 1-4

 

To GLL Summer Split 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch & YouTube).

 

Photo: Greek Legends League

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη