Λύσεις για να επεκτείνετε την ποικιλία ροφημάτων της επιχείρησής σας

by Zikou Stella

Η επιλογή των συσκευών με τις οποίες θα εξοπλίσετε το μπαρ ή την κουζίνα σας είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Στη συνέχεια του άρθρου θα βρείτε μια σειρά από προτάσεις σε συσκευές για ζεστά, κρύα και παγωμένα ροφήματα, σχεδιασμένες για να επεκτείνετε την ποικιλία στα ροφήματα μειώνοντας ταυτοχρόνως τα απόβλητα και απλοποιώντας τη χρήση.

 

Λύσεις για ζεστά ροφήματα

Ο κατάλληλος συνδυασμός μηχανής καφέ, μύλου άλεσης και ενδεχομένως με την προσθήκη ενός (ή περισσότερων) διανεμητή για ζεστά ροφήματα θα εξασφαλίσει συνέπεια στην ποιότητα, ή και να αναβαθμίσει την αισθητική του μπουφέ.

 

Μύλοι αλέσεως καφέ και καφετιέρες

Προσθέστε στον μπουφέ σας μία συμπαγή μονάδα υψηλής απόδοσης όπως ο μύλος άλεσης Belogia D 75 Auto Venti και διασφαλίστε ότι ο φρεσκοαλεσμένος καφές θα διατηρήσει το άρωμα και τη γεύση του καθ΄όλη τη διαδικασία παρασκευής.

 

Μία επαγγελματική μηχανή καφέ διασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και συνέπεια προς τους πελάτες σας. Κατασκευασμένες με ακρίβεια για βέλτιστο αποτέλεσμα κάθε φορά, μηχανές όπως η Wega Atlas W01 EVD/3 Μηχανή Espresso, θα έχετε υψηλή ημερήσια παραγωγή που μπορεί να φτάσει τα 120 φλιτζάνια ανά group. Κατά γενικό κανόνα, οι μηχανές με 1-2 groups είναι ιδανικές για καταστήματα που δεν βασίζονται στον καφέ και έχουν μικρότερη ημερήσια παραγωγή.

Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι περισσότερες επαγγελματικές μηχανές διαθέτουν τόσο αυτόματη όσο και χειροκίνητη λειτουργία για έμπειρους baristas.

 

 

Επαγγελματική παρασκευή αφρογάλατος

Οι επαγγελματικές αφρογαλιέρες θα επεκτείνουν τον κατάλογό σας, καθώς υπάρχουν προτάσεις όπως η Belogia CMF 1.5lt, που σας παρέχουν ό,τι χρειάζεστε για τέλεια αποτελέσματα και ποικιλία. Ανάλογα τις ανάγκες του καταστήματός σας, θα βρείτε λύσεις με πρακτικές λειτουργίες όπως δυνατότητα ρύθμισης δόσης και ρυθμιστή ακρίβειας διόγκωσης του αέρα, που εκτός ότι θα προσδίδουν ακρίβεια και συνέπεια σε κάθε παραγωγή, διασφαλίζουν ότι οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι από λιγότερο έμπειρους χρήστες.

 

Επαγγελματικές καφετιέρες φίλτρου

Μία καφετιέρα φίλτρου θα πρέπει να έχει περίοπτη θέση σε κάθε κατάστημα που σερβίρει καφέ, είτε πρόκειται για καφετέρια, καφέ-μπαρ, ή ακόμη και εστιατόριο.

Οι μηχανές φίλτρου αποτελούνται από το δοχείο που ζεσταίνεται το νερό, το φίλτρο και την κανάτα η οποία υποδέχεται τον καφέ. Η χωρητικότητα, ο τύπος κανάτας και ο τύπος φίλτρου αποτελούν βασικά κριτήρια επιλογής.

Θα συναντήσετε καφετιέρες φίλτρου με πλαστική ή ανοξείδωτη ισοθερμική κανάτα. Σε πολλά μοντέλα μεγάλης χωρητικότητας όπως οι επαγγελματικές καφετιέρες φίλτρου της Hendi, το βρυσάκι εξασφαλίζει άμεσο σερβίρισμα με ένα «κλικ», χωρίς να λερώνεται ο χώρος. Και με ένδειξη πληρότητας και ολοκλήρωσης της παρασκευής καφέ έχετε τον πλήρη έλεγχο στην παρασκευή ποιοτικού καφέ φίλτρου.

 

 

Λύσεις για κρύα ροφήματα

Οι επαγγελματικοί αποχυμωτές είναι κατασκευασμένοι για να παρέχουν απρόσκοπτη λειτουργία και υψηλή απόδοση σε επίπεδο αποχύμωσης. Ενδεικτικά, μία συσκευή όπως ο Αποχυμωτής Kenwood PureJuice Pro, διαθέτει ισχυρό μοτέρ και μεγάλη χωρητικότητα κάδου περισυλλογής υπολειμμάτων ώστε να μην υπάρξουν κωλυσιεργίες σε ώρα αιχμής.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα πρέπει να δώσετε και στην επιλογή επαγγελματικού στίφτη φρούτων για πολλαπλές χρήσεις όπως την παρασκευή χυμών και smoothies. Συσκευές όπως ο στίφτης Atemis AK/5 διαθέτουν ισχυρά εργονομικό σχεδιασμό και ισχυρό μοτέρ, που μειώνουν τη φύρα. Ταυτόχρονα, η υψηλή ανθεκτικότητά τους και ο εύκολος καθαρισμός τους μειώνει το κόστος συντήρησής τους.

 

 

Διανεμητές για κρύα ροφήματα επαγγελματικής χρήσης

Έχετε μια γκάμα επιλογών για κάθε απαίτηση. Μπορείτε να επιλέξετε μια απλή λύση όπως ο διανεμητής χυμών Hendi 425299 χωρητικότητας 8 λίτρων για μια κουζίνα/μπουφέ με μικρό όγκο εργασίας ή και ως συμπληρωματική λύση. Ενώ άνετα μπορεί να συνδυαστεί με μία λύση όπως με τον διανεμητή χυμών Hendi 425206, όπου διαθέτει δύο δοχεία 12 λίτρων το καθένα και βρύση γρήγορης εκροής. Με έλεγχο θερμοκρασίας, που μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 2 έως 8 ˚C. Περιλαμβάνεται δίσκος συλλογής υγρών, ενώ τα δοχεία μπορούν να αφαιρεθούν για ευκολότερο καθαρισμό.

Όλες οι παραπάνω προτάσεις αποτελούν απάντηση στην προσφορά στους πελάτες σας, καινοτόμων και νόστιμων νέων επιλογών.

Μπείτε στο www.kotsovolos.gr και βρείτε λύσεις σε εξοπλισμό για ζεστά και κρύα ροφήματα, με τη δική τους ξεχωριστή γεύση, νοστιμιά και ταυτότητα, για μια ακόμα πιο επιτυχημένη επιχείρηση.

Μπορείς να δεις ακόμη