League of Legends Recall: Το Greek Legends επιστρέφει

by Aggeliki Tsoukana

Μετά από δύο μήνες ξεκούρασης το Greek Legends League επιστρέφει στις οθόνες μας με το GLL Pro-Am 2023. Για δεύτερη σερί χρονιά επαγγελματικές αλλά και ερασιτεχνικές ομάδες θα ριχτούν στη μάχη του Pro-Am για να διεκδικήσουν μια θέση στο Sigma Cup. Στο SC – που πέρσι πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα – θα δώσουν το “παρών” οι κορυφαίες ομάδες από EBL, Hitpoint Masters και φυσικά του GLL. H “αυλαία” του δεύτερου Pro-Am ανοίγει στις 7 Οκτωβρίου με τα δύο πρώτα παιχνίδια του α’ γύρου: Τeam Insidious vs. Team Mythic & Team Zhoynyas Revolution vs. Reclusive. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί ένα 24ωρο αργότερα με τα παιχνίδια Lynch Esports vs. Team Crystal και Paranormal Invaders vs. Visual Perception. Όλες οι αναμετρήσεις του α’ γύρου είναι best of 3.

Μεγάλες είναι οι αλλαγές – σε σχέση με πέρυσι – στο δεύτερο σκέλος της διοργάνωσης, που θα δούμε για πρώτη φορά Swiss format. Αυτό σημαίνει πως οι 16 ομάδες θα μπουν σε ένα μεγάλο group και θα παίξουν από 2 μέχρι 4 games (best of 1). Αν μια ομάδα κάνει δύο ήττες αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης πριν ολοκληρώσει τα 4 games του swiss (0-2, 1-2). Η πρώτη τετράδα προκρίνεται στα ημιτελικά – best of 5 – του GLL Pro-Am.

Στις 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί του Pro-Am ενώ μια μέρα αργότερα (25/10) θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Η νικήτρια θα πάρει το “εισιτήριο” για το Sigma Cup, με τη φιναλίστ να προκρίνεται στο Sigma Cup Gauntlet από το οποίο θα προκύψει η 4η ομάδα που θα λάβει μέρος στο SC.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο GLL Pro-Am 2023

Από το GLL: Anorthosis Famagusta Esports, WLGaming, Gamespace MCE, Team Phantasma, Luminox Planet, Wild Panthers Esports, HELL Zerolag, Pentagon Rejects

Από το GL2D
: Team Refuse*, Ionikos Nikaias Esports, Action Per Minute, Team Paradox, Team Zhonyas Revolution, Team Insidious

Από τα Open Qualifiers: Lynch Esports, Paranormal Invaders, Reclusive, Team Crystal, Team Mythic, Visual Perception

Στο Sigma Cup 2023 προκρίνονται οι νικητές των:

-GLL Pro-Am 2023
-EBL Pro-Am 2023
-Hitpoint Winter 2023
-SC Gauntlet

 

To Sigma Cup αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο δεύτερο μισό του Νοεμβρίου.

 

*Photo: Greek Legends League

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη