Λέμε «ναι» στο σπιτικό φαγητό με τον πολυμάγειρα Moulinex Turbo Cuisine

by Zikou Stella

Φαντάσου τον εαυτό σου να περιστοιχίζεται από κάθε τύπου αυτόματες συσκευές που θα αναλαμβάνουν τις δύσκολες και χρονοβόρες καθημερινές δουλειές, αφήνοντάς σου επαρκή ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με τις δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά και σου προσφέρουν έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής!

Ο νέος πολυμάγειρας της Moulinex είναι ήδη εδώ και σε περιμένει να τον γνωρίσεις για να σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις το μαγείρεμα και να σου προσφέρει μια πιο άνετη καθημερινότητα.

Γιατί χρειάζεσαι τον νέο πολυμάγειρα Moulinex Turbo Cuisine;

Τα σπιτικά γεύματα προσφέρουν μια ποικιλία από οφέλη που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική σου υγεία. Η προετοιμασία των γευμάτων στο σπίτι σου επιτρέπει να ελέγχεις τα συστατικά που περιέχονται στο φαγητό σου, διασφαλίζοντας ότι είναι θρεπτικό και υγιεινό. Αυτό όχι μόνο συντελεί στο να διατηρήσεις ένα υγιές βάρος, αλλά επίσης ενισχύει τα επίπεδα ενέργειάς σου και βελτιώνει τη συνολική σου ευεξία. Αν ωστόσο το πρόβλημά σου είναι η έλλειψη χρόνου ή εμπειρίας στο μαγείρεμα, ο πολυμάγειρας Moulinex Turbo Cuisine CE7548 θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις. Είναι μια ευέλικτη και πρωτοποριακή συσκευή μαγειρέματος που έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί την προετοιμασία των σπιτικών γευμάτων και να βελτιώνει τη συνολική εμπειρία μαγειρέματος. Με μια σειρά από χαρακτηριστικά που καλύπτουν μια ποικιλία μαγειρικών αναγκών, αυτή η συσκευή είναι απαραίτητη για την κουζίνα σου.

 

 

Χαρακτηριστικά που καθιστούν τον πολυμάγειρα Moulinex Turbo Cuisine τον απόλυτο βοηθό στο μαγείρεμα

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Moulinex Turbo Cuisine CE7548 είναι η πολυλειτουργική του ικανότητα. Μπορεί να μαγειρέψει σαν χύτρα, σαν ατμομάγειρας, σαν κατσαρόλα, να τηγανίσει, να ψήσει, να ετοιμάσει σούπα, γλυκά και άλλα, καθιστώντας τον μια συσκευή κουζίνας all-in-one που μπορεί να αντικαταστήσει πολλά διαφορετικά σκεύη και συσκευές. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στην κουζίνα αλλά και κάνει την προετοιμασία των γευμάτων πιο αποτελεσματική και βολική.

 

Αυτόματο μαγείρεμα χωρίς αστοχίες

O πολυμάγειρας Moulinex Turbo Cuisine έρχεται με 10 αυτόματα προγράμματα. Εσύ απλά τοποθετείς τα υλικά, επιλέγεις το κατάλληλο πρόγραμμα και η συσκευή σου εκτελεί το μαγείρεμα χωρίς να χρειάζεται παρακολούθηση από εσένα. Στο τέλος του προγράμματος σταματάει τη λειτουργία αυτόματα, ενώ μπορεί να κρατήσει το φαγητό ζεστό για έως και 24 ώρες! Στις αυτόματες επιλογές περιλαμβάνεται πρόγραμμα για ψήσιμο κρέατος, γλυκών και αρτοσκευασμάτων, τηγάνισμα, βράσιμο ρυζιού, ετοιμασία μαγειρευτών ή σούπας και λειτουργία ατμού.

 

Ευρύχωρο εσωτερικό επαρκές και για μεγάλες οικογένειες

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Moulinex Turbo Cuisine είναι η ευρυχωρία που προσφέρει ο κάδος του. Με μεγάλο εσωτερικό, μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερα γεύματα ή πολλά πιάτα, καθιστώντας τον ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή για εορταστικά τραπέζια. Οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας και το χρονόμετρο επιτρέπουν ακριβές μαγείρεμα, διασφαλίζοντας ότι κάθε πιάτο μαγειρεύεται στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Εύκολος στο πλύσιμο και τη μεταφορά

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι εύκολο στη χρήση και καθαρισμό. Η αντικολλητική του επιφάνεια κάνει το μαγείρεμα και το καθάρισμα παιχνιδάκι, ενώ τα αφαιρούμενα μέρη του πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Η συσκευή είναι επίσης συμπαγής και ελαφριά, καθιστώντας την εύκολη στην αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείται, αλλά και στη μεταφορά, π.χ. στο εξοχικό ή  στο κάμπινγκ.

 

Ασφάλεια κατά τη χρήση

Επιπλέον, ο νέος πολυμάγειρας της Moulinex  έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείς να μαγειρέψεις με σιγουριά και χωρίς να ανησυχείς ακόμα και όταν λείπεις από το σπίτι.

Κομψότητα και εργονομία στην κουζίνα σου

Η συσκευή διαθέτει επίσης έναν κομψό και στυλάτο σχεδιασμό που προσθέτει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σου. Παράλληλα αναβαθμίζει την εργονομία της κουζίνας αφού μπορείς να ανοίξεις χώρο στον πάγκο σου αποθηκεύοντας τις συσκευές και τα σκεύη που υποκαθιστά.

Οικονομία χρήματος και χρόνου

Πολύ σημαντικό ακόμα είναι ότι είναι μια ενεργειακά αποδοτική συσκευή που σε βοηθά να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα. Η νέα τεχνολογία που ενσωματώνει μειώνει τον χρόνο μαγειρέματος έως και τρεις φορές σε σχέση με τα μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιούν αέριο ή ηλεκτρισμό με αποτέλεσμα να καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια έως και 80%. Αυτό όχι μόνο συμβάλλει στη μείωση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά σε βοηθά επίσης να αναλάβεις το δικό σου μερίδιο ευθύνης  για το περιβάλλον μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα του νοικοκυριού σου.

Δες στο παρακάτω βίντεο μια νόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις για την οικογένειά σου σε μισή ώρα, με λίγα υλικά και καθόλου κόπο!

 

 

Επισκέψου ένα κατάστημα ή το eshop του Κωτσόβολου, κάνε δικό σου τον πολυμάγειρα Moulinex Turbo Cuisine και απόλαυσε καθημερινό σπιτικό φαγητό, όπως σου αξίζει!

 

Είσαι στην Κύπρο; Ανακάλυψε τον πολυμάγειρα της Moulinex Turbo Cuisine εδώ.

 

Μπορείς να δεις ακόμη