Mate Xs: Το νέο αναδιπλούμενο smartphone από την Huawei

H Huawei ανακοίνωσε τον διάδοχό του Mate X, που είναι το Mate Xs. Το νέο αναδιπλούμενο smartphone αποτελεί την αιχμή του σύγχρονου σχεδιασμού και της τεχνολογίας.

Έρχεται με το Kirin 990 5G chipset, που συνοδεύεται από 8GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και modem 5G. Οπότε αγοράζοντας το θα έχεις στα χέρια σου μια πανίσχυρη συσκευή. Στις πλήρεις της διαστάσεις, η οθόνη της συσκευής έχει μέγεθος 8 ιντσών με υψηλή ανάλυση που φτάνει τα 2480 x 2200 pixels. Είναι λοιπόν σαν να έχεις στα χέρια σου ένα μικρό tablet. Όταν το Mate Xs διπλωθεί, η οθόνη του έχει μέγεθος 6,6 ιντσών, με αναλογία πλευρών 19.5:9.

Το Huawei Mate Xs έρχεται με βασική κάμερα στα 40MP f/1,8, τηλεφακό με χαρακτηριστικά 8MP f/2,4 εφοδιασμένο με OIS και υπερευρυγώνια κάμερα στα 16MP f/2,2. Δεν υπάρχει κάμερα στο μπροστινό μέρος, οπότε για selfies, απλά διπλώνεις το Mate Xs και κοιτάς στο πίσω μέρος της συσκευής. Με τα παραπάνω, είσαι βέβαιος πως θα κρατήσεις για πάντα ζωντανές και με την καλύτερη ευκρίνεια τις σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Η μπαταρία του Mate Xs έχει χωρητικότητα 4.500 mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 55W, οπότε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το τηλέφωνό σου θα είναι πλήρες από άποψη ενέργειας.

Το Huawei Mate Xs τρέχει EMUI 10, που βασίζεται στο Android 10 και αντί για Google services έρχεται με το οικοσύστημα HMS (Huawei Mobile Services), το οποίο αναπτύσσεται διαρκώς. To λανσάρισμα για το νέα smartphone αναμένεται να γίνει μέσα στον Μάρτιο του 2020.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη